MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Süleyman Uzunok, Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana”
“Süleyman Uzunok, Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana”

“AKİF HAMZAÇEBİ,TÜRKİYE’NİN EKONOMİSİ DÜZELMELİ”

“AKİF HAMZAÇEBİ CHP KARTAL SKM’İ ZİYARET ETTİ “

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul milletvekili Akif Hamzaçebi bugün seçim çalışmaları için Kartal’daydı..
Hamzaçebi,Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri öncesinde Kartal Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti..


Dernek ziyaretleri ilk olarak,Afyon karahisar Derneği,Çaykaralılar Derneği,Giresunlular Derneği ve Doğu Karadenizliler Derneği olarak gerçekleşti.

DOĞU KARADENİZLİLER DERNEĞİNE ZİYARET…

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığının bugün Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri vardı ..
Ziyaretler,Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’nin katılımıyla yapıldı..


Dernek binası Cevizli’de bulunan Doğu Karadenizliler Derneğine ziyaret gerçekleştiren Akif Hamzaçebi,Türkiye’nin ekonomi sorunu olduğunu şu süreçte en önemli sorun olan ekonominin düzelmesi gerektiğine vurgu yaptı..

“SÜLEYMAN UZUNOK,YİĞİT MUHTAÇ OLDU KURU SOĞANA “

Ziyarette söz alan CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok,şu sözlere değindi ;önemli bir seçime gidiyoruz .Ülke olarak 21yıldır aynı iktidar tarafından yönetiliyoruz .Neredeyse benim gençliğim bu hükumetin iktidarında geçti. Gelinen noktada gençlerimiz ve kadınlarımız çok zor şartlara maruz kaldılar .Gençlerimiz Ülkeyi terk etmek istiyor. Burada Üniversite bitirmiş gençlerimiz oralarda kendi mesleklerini yapamıyor. Belki garsonluk yada bir otelde personel olarak çalışıyorlar. Kendi Ülkemde gençlerimiz ailelerini terk etmek zorunda kalıyor .Bakın soğanın kilosu olmuş 25 TL, daha bir çok şeyi sayabiliriz .Bizimle birlikte bahar gelecek Ülke rahat bir nefes alacak .Artık yeter diyoruz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu için sizlerden 5 yıllığına yetki istiyoruz .Deneyelim ve görelim ben eminimki Ülkemiz için en hayırlısı Millet İttifakıdır .Destek bekliyoruz bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyorum ifadesini kullandı..

Ziyarete,CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok,CHP Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa, CHP Gençlik kolları, CHP Kartal Belediyesi Gurup Başkan Vekili Gülay Boyraz,Kartal Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Tozkoparan,Kartal Belediyesi Karyapsan Aş.Genel Müdürü Mehmet Hasançebi,geçmiş dönem CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi,geçmiş dönem Kartal Belediye Başkanı Op.Dr.Altınok Öz,CHP 28.dönem İstanbul 1.bölge Milletvekili adayı Yücel Oto,Kartal Belediye Başkan Danışmanı Düzgün Çapar,CHP Kartal Belediyesi Meclis üyeleri ,Yusuf Altay,Şefik Özdemir ,Hayri Doğruyol,Olcay Özgön ,CHP cevizli birim Başkanı,ve Doğu Karadenizliler Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı..

“AKİF HAMZAÇEBİ ,EKONOMİYİ DÜZELTMEMİZ LAZIM “

Ziyaretlerde söz alan CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi,Türkiye’nin ekonomik sorunlarına vurgu yaptı. Akif Hamzaçebi,Türkiye’nin rahat nefes alması için öncelikle Ekonominin düzelmedi gerekiyor. Ülke olarak en büyük sorunumuz Ekonomide gelinen noktadır ifadesini kullandı.

Ziyaretlerde ,vatandaşlar sorularını yönetirken ,Afik Hamzaçebi ve Başkan Süleyman Uzunok, soruları içtenlikle yanıtladı.Sohbet tadında geçen ziyaretler çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu..

HABER FOTO ;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 28 Nisan 2023 Cuma 23:52   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir