MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » SÜLEYMAN UZUNOK,İKİNCİ TURA HAZIRIZ
SÜLEYMAN UZUNOK,İKİNCİ TURA HAZIRIZ

CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok; “Bizler vatan sevdalısı insanlarız”

CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok; “Bizler vatan sevdalısı insanlarız”

Cumhuriyet Halk Partisi kartal İlçe Örgütü 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Turu için alanlara indi.

CHP Kartal İlçe Örgütü Yakacık Yeni Mahalleden başlattığı saha çalışmalarını bütün mahallelere yayarak devam ettirecek. Yakacık Yeni Mahallede başlatılan saha çalışmasına CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok, Kartal Belediye Başkan Vekili Oktay Aksu, CHP Kartal İlçe Sekreteri Özgür Öğüt, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa, CHP Kartal İlçe Başkan Yardımcıları Mehtap Erdoğdu, Hasan Tozkoparan, Kaya Celep, Mert Polat, Özlem Cendere Doğan, Hande Oruç, Niyazi Gökçin, Kemal Aslan, Erdinç Oymak, Neşe Büklü Çokyiğit, Selim Sırrı Durener, İsmet Ak, Prog. Dr. Hüsnü Süslü mahalle birim temsilcileri katıldı.

Saha çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan ilçe Başkanı Süleyman Uzunok; “Kartal’ın bütün alanlarında çalışmalarımız devam ediyor. Seçime kadar her gün bir mahallemizde saha çalışmamız olacak. 28 Mayıs’ta tekrardan bu ülkeye baharı getirmek için, bir seferberlik ilanıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bize karşı bir kara propaganda yürütüyorlar. Bizlerin din düşmanı gibi bir algı oluşturuluyor. Bu doğru değil. Toplumu kutuplaştıran ayrıştıran söylemlerden artık uzaklaşmak zorundayız. Bizleri terörist ilan ettiler, bizleri ötekileştirdiler, bizleri çapulcu ilan ettiler. Bizler Gazi Mustafa Kemal’in emanetçileriyiz. Bizlerden terörist çıkmaz. Bizler vatan sevdalısı insanlarız. Bu sahadaki algıyı yıkmak ve gerçekleri anlatmak için bu mücadeleyi veriyoruz. Bu korku dağlarıyla yapılan siyasete son vermeliyiz. Halil İbrahim sofrasında mezhep ve meşrep üzerinden siyaset yapmadan bir kampanya gerçekleştireceğiz” dedi.

İlçe Başkanı Uzunok’un açıklamalarından ardından partililer Yakacık Yeni Mahallede esnaf ve vatandaşlarla bire bir temas kurarak 28 Mayıstaki seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu için oy istediler.

📆 21 Mayıs 2023 Pazar 22:03   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir