MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet » TEK PARTİ TEK GEÇTİ
TEK PARTİ TEK GEÇTİ

Teknoloji ve kalkınma partisi(TEK PARTİ) Kartal’da bulunan Volkan Arpacı Restorantta Basın mensupları bir araya geldi.

TEK PARTİ KARTAL’DA BASINLA BULUŞTU

TEK Parti Genel Başkanı Ahmet Özal’ın da katılım sağladığı birinci bölge basınla tanışma kahvaltısı Kartal Volkan Arpacı restaurant’ta gerçekleşti….

Kalabalık bir davetli eşliğinde gerçekleşen basın toplantısına Tek Parti Genel Başkan Vekili Süleyman Yağcıoğlu,Genel Başkan Yardımcısı Ali Karakurt iş adamları,STK temsilcileri ,bir zamanlar ANAP ‘ta siyaset yapmış siyasetçiler ve basın mensupları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını TEK Parti Genel Başkan yardımcısı Ali Karakurt yaptı…

Toplantıda söz alan Genel Başkan Ahmet Özal alkışlar eşliğinde sözlerine başladı ve finalde basın mensuplarının sorularını cevapladı…

ÖZAL; Basın mensuplarının sorularını cevaplarken Cumhurbaşkan’ı adayı olabileceğine de değindi.

Suriye meselesi ve mülteci sorunlarına da değinen Ahmet Özal,EYT ve ekonomik krizin de ülkenin en acil sorunları olduğunu söyledi.

% 25 oy oranıyla seçimlerden çıkacağınızı söylemiştiniz bir konuşmanız da babanızın isminin de katkısına güvenerek mi bu açıklamayı yaptınız diye sorulan soruya, evet babamın 40 yıl önce başlattığı ve yeniden o günlerin özlemini duyan seçmenimize de güvenerek de bu açıklamayı yaptım.

Ben Malatya’dan bağımsız aday olduğum 170 bin oy almış birisi olarak kendime de çok güveniyorum, Partimizin içerisinde beraber yol yürüdüğümüz dava arkadaşlarıma da çok güveniyorum biz seçimlerin en başarılı partisi olarak iktidarın en büyük ortağı olacağımıza eminim dedi.

İttifak kapılarını tam kapatmadan anlaşacabileceğimiz bir siyasi ortaklığa da sıcak bakabiliriz diyen Özal altılı masanın başarılı olamayacağını da dile getirdi.

Cumhurbaşkan’ı adaylığında isimleri geçen siyasilerin hiç biri de aday olmayabilir hiç birimizin aklından geçmeyen biri de aday olabilir diyerek akıllarda soru işareti bıraktı.

Özal’ın konuşması alkışlar eşliğinde bitti ve toplantı hatıra fotoğrafları çekilerek son buldu.

Galeri
📆 23 Temmuz 2022 Cumartesi 20:55   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir