MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet, Siyaset, Toplum » TEOMAN MUTLU, BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILIŞINI COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRDİ
TEOMAN MUTLU, BODRUM İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILIŞINI COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRDİ

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, Türkiye genelindeki il ve ilçe başkanlıklarını coşkuyla kurmaya devam ediyor. Bodrum’da gerçekleştirilen ilçe başkanlığı açılışı, büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı.

Bodrum’un tarihi dokusuyla öne çıkan bölgesinde gerçekleştirilen ilçe başkanlığı açılışında Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, büyük bir katılım ve araç konvoyuyla karşılandı. Bodrum ilçesinde gerçekleştirilen araç turunun ardından ilçe binasına gelen Mutlu, coşkulu partililer tarafından büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı.

Genel Başkan Teoman Mutlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Bodrum’a doğru rüzgar esince, yeni umutlar filizlenir. Türkiye’nin her köşesinde aynı coşkuyla yol almaya devam ediyoruz. Yerli ve Milli duruşumuzla, dün olduğu gibi bugün de yarın da Türkiye’nin gururu olmaya devam edeceğiz!” dedi.

YERLİ VE MİLLİ PARTİ’NİN YÜKSELEN DEĞERİ

Yerli ve Milli Parti, Türkiye genelinde hızla yükselen bir siyasi değer haline gelmeye devam ediyor. Genel Başkan Teoman Mutlu’nun liderliğindeki parti, yerel teşkilatlarıyla da Türkiye’nin her il ve ilçesinde etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

📆 29 Ocak 2024 Pazartesi 13:03   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir