MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Türk Kızılayı Kartal Şubesinden Efendi Argunşah’a Ziyaret “
“Türk Kızılayı Kartal Şubesinden Efendi Argunşah’a Ziyaret “

Türk Kızılayı Kartal Şube Başkanı Hüseyin Özkul ve yönetim kurulu üyeleri ,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah’ı makamında ziyaret etti.

Türk Kızılayı Kartal Şube Başkanı Hüseyin Özkul ,Başkan yardımcısı Yavuz İçmeli,yönetim kurulu üyesi Yusuf Ayyıldız,Kadın kolları Başkanı
A.Neşe Kaynar ve Kadın kolları yönetim kurulu üyesi Sevim Erdoğan, Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi .

CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türk Kızılay’ı Kartal Şube Başkanı Hüseyin Özkul ve yönetimine teşekkürlerini iletti. Ziyarette Efendi Argunşah’a CHP Kartal İlçe Kadın kolları Başkanı Birgül Karababa, CHP Kartal İlçe Başkan yardımcısı Hasan Tozkoparan eşlik etti .

Argunşah ,Türk Kızılayı Kartal Şubesinin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. Yönetim Kurulunun Türk Kızılayı bütün Kartal halkının  ilgi duyduğu ve gönüllü olacağı bir noktaya taşıyacağına inanıyorum tekrar ziyaretiniz için teşekkür ediyorum ifadesini kullandı.

“HÜSEYİN ÖZKUL’DAN ,EFENDİ ARGUNŞAH’A TÜK KIZILAYI TASARIMLI KAHVE FİNCANI”

Ziyarette, Türk Kızılayı Kartal Şube Başkanı Hüseyin Özkul,Cumhuriyet Halk Partisi Efendi Argunşah’a Türk Kızılayı simgesi taşıyan kahve fincanı hediye etti .Argunşah,hediye için teşekkür ederken “bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı vardır”diyerek Özkul ile gülümseyerek ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu ziyaret sonlandırıldı.

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 16 Mart 2021 Salı 20:35   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir