MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet, Toplum » TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ’NDE UYUMAK YOK
TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ’NDE UYUMAK YOK

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir, ülkenin ve gençlerin önünü açacaklarını söyledi.


Türkiye Değişim Partisi olarak, iktidara geldiklerinde gençlere yönelik birçok çalışma ve yeniliklerin olacağını, ücretsiz internet sağlayacaklarını ifade eden Demir, “ Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun ismini ‘Öğrenci Ağırlama Merkezi’ olarak değiştireceğiz. Gençlerin, teknolojik imkânlardan daha fazla yararlanması ve genç işsizliğine çözüm olmak için çalışacağız, Türkiye Değişim Partisi olarak ülkenin ve gençlerin önünü açacağız” diye konuştu.


Türkiye Değişim Partisi olarak gençlere ve eğitime büyük önem verdiğini söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir, iktidara gelmeleri halinde gençler için parti olarak yapacaklarını açıkladı.


“BU ÜLKENİN GELECEĞİ, GENÇLER SAYESİNDE PARLAK OLACAK”


Demir,” Bu ülkenin geleceği gençler, değişimi sizler sağlayacaksınız. Bugün gençlere baktığımızda olumsuz bir tablo ile karşılaşıyoruz.  Gençlerin çoğu iş bulamıyor. Üniversiteye giden gençlerimiz ne yazık ki teknolojiden yeteri kadar yararlanamıyorlar. Ekonomik nedenlerle internet bağlantısı kuramayan, gençlerimiz var. TDP iktidarında gençlerimize söz veriyoruz.

Üniversiteyi bitirene kadar bütün teknolojik araçlardan ücretsiz olarak yararlanacaksınız” ifadelerinde bulundu.


Üniversite gençliğinin, bu ülkenin geleceği olduğu söyleyen Demir, gençlere seslendi, ”Çalışın, çabalayın ve bu ülkenin gelişmesine, güçlenmesine katkıda bulunun. İşçi gençlerimiz var, köylü gençlerimiz var, bir de işsiz gençlerimiz var. Gençlere söz veriyoruz.

Hepiniz işe girene kadar, Türkiye Değişim Partisi’nde uyumak yok. Azimli ve gayretli bir şekilde çalışacağız. Ülkemizin önünü ve sizin önünüzü Türkiye Değişim Partisi açacak.”

📆 22 Mayıs 2021 Cumartesi 14:51   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir