MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, Manşet, Toplum, tuzla » Tuzla Belediyesi, KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda 2 Bin 500 kişilik sokak iftarı düzenledi
Tuzla Belediyesi, KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda 2 Bin 500 kişilik sokak iftarı düzenledi

Tuzla Belediyesi, KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda 2 bin 500 kişiyi aynı sofra etrafında buluşturdu. İftar vesilesiyle Tuzlalı komşularıyla bir araya gelen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Aynı sofraları paylaşabilmek, aynı sofralarda kardeşlik duygularını geliştirebilmek güzeldir” dedi. 

Tuzla Belediyesi, KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda site sakinleriyle Ramazan’ın bereketini paylaştı. Site içinde düzenlenen sokak iftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile site sakinleri katıldı. İftar öncesi alanı gezen Başkan Yazıcı, vatandaşlarla sohbet etti. Çocuklar için sihirbazlık gösterilerinin düzenlendiği programda, iftar sonrasında pamuk şekeri, macun ve mısır gibi ikramlar da vatandaşlarla paylaşıldı.
 

“BU SOFRALARDA BİRLİKTELİĞİMİZİ, YÜREKLERİMİZİ TOKUŞTURUYORDUK” 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarlarında birlik ve beraberliği güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Bu davete katılarak sokak iftarlarında buluşan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Yazıcı, “Aynı sofraları paylaşabilmek, aynı sofralarda kardeşlik duygularını geliştirebilmek güzeldir. Önceden sokak iftarlarında buluşuyorduk ve bu sofralarda birlikteliğimizi, yüreklerimizi tokuşturuyorduk. Tuzla’da yapmış olduğumuz çalışmaları sizlerle paylaşıyorduk. Şunu biliniz ki biz Tuzla’da, mezhebi, meşrebi, kökeni ne olursa olsun; engellisi, yetimi, yaşlısı, dulu kısaca bütün halkımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadan Türkiye’ye belediyecilik örneğini, birlik ve beraberliği en güzel şekilde gösterdik. Bunu da birlikte başardık, teşekkür ediyorum.” dedi. 

İftara katılan vatandaşlar da Başkan Yazıcı’ya teşekkürlerini ileterek, bu güzel organizasyonun devamını dilediklerini belirtti.

📆 29 Mart 2024 Cuma 12:22   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir