MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Manşet, Toplum, tuzla » Tuzla Kart Ailesi, 608 Üye İşletmesi ile Her Geçen Gün Büyüyor
Tuzla Kart Ailesi, 608 Üye İşletmesi ile Her Geçen Gün Büyüyor

Tuzla’da bulunan büyük ve küçük ölçekli işletmeler ile tüketiciler arasında köprü olmak ve ahilik geleneğinden gelen dayanışma kültürünü artırmak amacıyla hayata geçirilen Tuzla Kart projesi, bugün ilçe sınırlarını aşarak 331.501 bin aktif kullanıcısı ve 608 işletmesi ile ülke ekonomisine katma değer kazandırarak markaya dönüştü. 

Sağlıktan eğitime, giyimden kişisel bakıma, gıdadan beyaz eşyaya birçok alanda kullanıcılara avantajlar sunan Tuzla Kart, marka yolculuğunda birçok paydaşın desteği ve katkısı ile büyüdü. Bu yolculukta Tuzla Kart’ın geçerli olduğu üye işletmeleri de daha geniş bir müşteri ağına ulaşmak, marka bilinirliliğini artırmak, ürünlerini ve kampanyalarını daha geniş bölgeye duyurmak gibi birçok avantajdan yararlanıyor. Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, ekonominin lokomotifi olan işletmelerin her daim yanında olacaklarını belirterek, böyle geniş bir aileye sahip olmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

“TUZLA KART’LA ORTAK BİR ÇALIŞMA YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ” 

Tuzla Kart üye işletmesi Marmara Efor Spor Kulübü kurucularından Mine Kul Göktaş, “Spor bir gerekliliktir. 9 aylıktan her yaş grubuna hizmet verip çok güzel sonuçlar alıyoruz. Tuzla Kart’la ortak bir çalışma yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu imkânı bize veren Tuzla Belediye Başkanımız Eren Ali Bingöl’e de buradan teşekkür ediyorum, yeni dönemde de başarılar diliyorum” dedi.

📆 02 Mayıs 2024 Perşembe 10:28   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir