MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » TUZLA’DA 4-6 YAŞ ARASI KUR’AN KURSU TÖRENLE AÇILDI
TUZLA’DA 4-6 YAŞ ARASI KUR’AN KURSU TÖRENLE AÇILDI



Tuzla’nın Aydıntepe Mahallesi’nde Yeşil İstanbul Evleri’nin altına 4-6 yaş arası çocukların gidebileceği Kur’an Kursu açıldı. 750 metrekarelik alan içerisine açılan Kur’an Kursu’nda bir tane teknoloji sınıfı olmak üzere 5 sınıftan bulunuyor. Yemekhanenin de olduğu kursta çocukların oyun oynayabilmesi için oyun grupları da yer alacak.
Tuzla’nın Aydıntepe Mahallesi’nde Yeşil İstanbul Evleri’nin altına 4-6 yaş arası çocukların gidebileceği Kur’an Kursu açıldı. 750 metrekarelik alan içerisine açılan Kur’an Kursu’nun açılış törenine Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Enver Osman Kaan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile birlikte İstanbul İl Müftülüğü Müftü Yardımcıları, Tuzla ve Pendik Müftüsü, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Protokol üyeleri, kurdele kesiminin ardından Kur’an Kursu’nu gezdiler.
“EMEĞİ GEÇEN HERKESE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Kurdele kesimi sırasında açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. 4 yaşından itibaren bilgi edinmeye ve özellikle değerlerini öğrenerek başlanan hayatın gelecekte daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.


“İNSAN İÇİN MUHASEBE ÖNEMLİDİR”
Tuzla Kaymakamı Ali Akça,” Kâinatın en büyük varlığı olan insan için muhasebe önemlidir. O muhasebe hesap günü dilimizin söyledikleri ve düşüncelerimiz karşımıza çıkacak. İşte anne ve babalar da o muhasebeyi kendi evlatları en güzel şekilde geçsinler diye, kendisine, ülkesine, ailesine ve insanlığa faydalı insanlar olsun diye bu Kur’an Kurslarını yapıyorlar” dedi.

Galeri
📆 02 Eylül 2022 Cuma 15:43   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir