MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, Toplum, tuzla » Tuzla’da Oturan 2 Çocuklu Romen Çiftin Nikahını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Kıydı
Tuzla’da Oturan 2 Çocuklu Romen Çiftin Nikahını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Kıydı

Tuzla’da ikamet eden ve uzun yıllarıdır nikahsız yaşayan 2 çocuklu Filiz Çankal ve Mehmet Çeler çifti, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın organizasyonu ile evlendiler. Tuzla Belediyesi tarafından süslenen gelin arabası ile evlerinden alınan çiftin nikahını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı kıydı. Biri erkek biri kız olmak üzere 5 aylık hamile olan Filiz Çankal ve Mehmet Çeler’in nikah şahitliğini Tuzla Kaymakamı Ali Akça yaptı.

İstanbul Valiliği 2021 yılı Roman Vatandaşlarımıza Yönelik Ulusal Strateji Eylem Planı kapsamında, Tuzla’da ikamet eden ve takipleri Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından yapılan Filiz Çankal ve Mehmet Çeler çifti yıllar sonra nikah masasına oturdu. 2 çocukları olan ve bir çocuklarına da hamile olan Filiz Çankal ve Mehmet Çeler çiftinin evlenme isteğini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı nikahlarını kıyarak yerine getirdi. Tuzla Belediyesi tarafından süslenen gelin arabasıyla evlerinden alınan çiftin, çocuklarının ve düğün kıyafetleri Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından hediye edildi. Tuzla Belediyesi personellerinin oluşturduğu konvoy eşliğinde Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı’na gelen çiftin nikâhını Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi  Yazıcı kıyarken nikah şahitliğini Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve Tuzla Sosyal Hizmet Müdürü Necdet Eker yaptı. Başkan Yazıcı, nikâh defterini Filiz Çankal’a verdi. Çiftin bu mutlu gününde ortaya çıkan keyifli anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı.

Mutlu günlerinin ardından emeği geçenlere teşekkür eden Mehmet Çeler,” Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

📆 14 Ekim 2021 Perşembe 18:42   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir