MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » UĞUR MUMCU MAHALLESİNE GÖNÜLLÜ KÜTÜPHANE
UĞUR MUMCU MAHALLESİNE GÖNÜLLÜ KÜTÜPHANE

Kartal’ın sevilen kreş öğretmenlerinden Nezahat Tekin ve Uğur Mumcu Mahallesi Gönüllüsü Özlem Engin’nin girişimiyle, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi’nde okul kütüphanesi ve akıl oyunları sınıfı açıldı.

Kartal Uğur Mumcu Mahallesi İhsan Bayrakçı İlköğretim Okuluna Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kütüphane yapıldı.

Eyüp Genç İlköğretim Okulunda ise santranç ve akıl oyunları sınıfı açıldı. Okul yönetimleri destekleri nedeniyle Tekin ve Engin’e teşekkür etti.Kreş öğretmeni Nezahat Tekin ve Özlem Engin yaptıkları ortak açıklamada, eğitim-öğretimin önemine dikkat çekerek, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi kendi ilçesi Kartal’da da eğitim çalışmaları içerisinde bulunduğunu söyledi. Tekin, “Amacımız çeşitli katkı ve girişimlerle okullara kütüphane ve eğitici sosyal aktiviteler alanı kazandırmak. Kartal’da İhsan Bayrakçı ve Eyüp Genç İlköğretim Okullarına imkânlar dahilinde bu hizmetleri kazandırmayı başardık.

Tüm öğrencilerin faydalanması dileğiyle” diye konuştular.Uğur mumcu mahallesi Gönüllüsü Özlem Engin yaptıkları diğer faaliyetlerden de bahseden Engin başta mahallemiz olmak üzere elimizden geldiğince yardımlaşma,dayanışma olmak üzere her konuda birlik beraberlik içinde eğitim sağlık alanlarında ciddi işler yapmaya gayret ederek Uğur mumcu da mahalle sakinlerimizi güzel işler yapmaya teşvik ediyoruz onların destekleri ve yardımları ile projelerimizin hayatta geçmesinin hep birlikte manevi huzurunu ve haklı gururunu yaşamaktayız ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı…

📆 01 Nisan 2022 Cuma 21:01   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir