MENÜ ☰
.
Eksper Haber » maltepe, Manşet, Toplum » ”ÜLKEM” Partisine Kavuştu
”ÜLKEM” Partisine Kavuştu

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının kayıtlarına göre 75 siyasi parti bulunan Türkiye’de yeni partiler de kurulmaya devam ediyor.


Başsavcılığın 21 Mayıs 2019’da güncellediği listeye göre 9 Mayıs’ta “ÜLKEM Partisi” adıyla yeni bir parti daha siyaset sahnesine katıldı.


Kısa adı ‘ÜLKEM’ olan parti 2019 yılında ilk kurulan ilk siyasi parti oldu. Genel Başkanlığını Neşet Doğan’ın yaptığı yeni partinin ambleminde tarihte kurulan 16 devleti temsilen 16 yıldız ve ay yıldız bulunuyor.

ÜLKEM Partisi Maltepe İlçe Başkan’ı Fahri İnal gazetemize yaptığı açıklamada partisi hakkında bilgiler verdi ve şunları söyledi;
Sayın Genel Başkanımızın da açıklalamalarında söylediği gibi, biz ÜLKEM partisi olarak


Doğruluk , dürüstlük, vatan, bayrak sevgisini yanıma alarak yola çıktık. Çıktığımız yolda ülkeminizin güzel insanları ile yol yürüyeceğiz.
Ülke vatandaşımızda aradığımız yegane özellik vatan sevgisi ve bayrak sevgisidir.


Felsefemiz dil, din, mezhep, sağ, sol ayırmaksızın TC Kimlik kartına sahip vatan severleri kucaklamak ve ayrımsız ve birlik yaşayarak Vatanımızı en üst dünya ülkesi seviyesine getirmek olacaktır.


Biz Ülkem Partisi olarak kendi yolumuzda ilerlerken kimseyi kırmadan üzmeden ve hiçbir partiyle işimiz olmadan ilerlemektir.


Biz bu zamana kadar gelen Tüm liderlerin ülkemiz için iyi şeyler yapmak için geldiklerine inanıyoruz. Tüm liderlere de saygı duyuyoruz. Korkumuzdan değil Vatan sevgimizden. Biz hiç bir partinin vazgeçilmez kutsal yapı olduğuna inanmıyoruz.


Partiler insanları hizmet etmek için birleştiren bir çatıdır. Eğer parçalanma ve düşmanlık sencilik oluyorsa Vatana o çatıda hizmet olamayacağı inancındayız. Onun için yeni çatılar gerekir yeni süreçte vatanlarına hizmet etmek isteyenlerin çatısı ÜLKEM PARTİSİ olacaktır.


Kamuoyuna Saygılarımla

FAHRİ İNAL
Ülkem Partisi Maltepe İlçe Başkanı

Galeri
📆 03 Temmuz 2020 Cuma 11:31   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir