MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » UMUT DAŞTAN’DAN BÜYÜK VEFA ”KARTAL’IN EFSANE FUTBOLCUSUNA EVİNDE ZİYARET”
UMUT DAŞTAN’DAN BÜYÜK VEFA ”KARTAL’IN EFSANE FUTBOLCUSUNA EVİNDE ZİYARET”

KARTAL’IN SEVİLEN MECLİS ÜYESİ VE KARTAL BELEDİYE SPOR KULÜBÜ BAŞKAN’I UMUT DAŞTAN KARTAL’IN EFSANE FUTBOLCULARINDAN MEHMET TETİK(NAMI DEĞER TETİK MEHMET)’İ EVİNDE ZİYARET EDEREK BÜYÜK BİR VEFA ÖRNEĞİ GÖSTERDİ.

Tetik Mehmet ,Kartalspor’da başlayan spor yaşamında başarıdan başarıya koşmuş ve Kartal’ın yetiştirdiği önemli futbolcular arasına girmeyi başarmıştır.


Sırası ile Kartal Spor,Karagümrük ve Trabzon spor’da top koşturan futbolcu Kartal doğan sokaktaki evinde yaşamını sürdürüyor.


Aslen Erzincanlı olan ve doğma büyüme Kartal’lı olan Mehmet Tetik’i ziyaret eden Umut Daştan ”bu ziyaret aslında geç kalmış bir ziyarettir. Kartalsporumuza ve Türk futboluna büyük katkıları olan Mehmet abimizi evinde ziyaret ettik. Kendisi şu an rahatsızlığı dolayısıyla pek dışarı çıkamıyor, böyle önemli değerlerimizi gençlerimizinde tanıması gerek, onlar zamanın da zor şartlar altında büyük işler başarmış ve Kartal’ımızı yurt çapında temsil etmişlerdir.
Sevgili büyüğümüze acil şifalar diler sevgili Başkan’ımız Gökhan Yüksel’inde selamlarını iletiyoruz ve bir an önce yine Kartal sokaklarında kendisini görmek istiyoruz sevgilerimizle dedi ve bu anlamlı ziyaret noktalandı.

Galeri
📆 21 Eylül 2021 Salı 23:49   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir