MENÜ ☰
Eksper Haber » İSTANBUL, Kartal, Manşet » UPTWINS SİTE YÖNETİMİ KONGREYE GİTTİ
UPTWINS SİTE YÖNETİMİ KONGREYE GİTTİ

22 Ocak 2022 cumartesi (Bu gün) UPTWİNS sitesi olağan kongresini gerçekleştirdi.


UPTWINS sitesinde gerçekleşen kongre Av.Erdi Demiröz’ün divan başkanlığında yapıldı. İstiklal marşının okunması ve saygı duruşu ile başlayan kongrede Mevcut yönetici Şeh Mehmet Ayaz tekrar yönetici seçildi…


Bir önceki yönetim dönemin de siteye hizmet veren Kaizen Site Yönetimi Şirketi de yönetim ve tam ekibiyle kongre de hazır bulundu.
Site merkezinde gerçekleşen olağan kongreye katılım oldukça fazlaydı. Site sakinleri çıkan sonuçtan mutluyuz ve hayırlı olsun dediler.

Kaizen Site Yönetim Şirketinin genç ve başarılı sahibi Faruk Anaç kongre sonrasında gazetemize yaptığı açıklamada ” Kaizen Yönetim Hizmetleri olarak çalışma şeklimiz; var olan yönetim sistemini ortadan kaldırıp sıfırdan bir sistem oluşturmaktan oldukça uzaktadır. Bu yöntem hem en kolay hem de en maliyetli çözüm olacaktır.


Kaizen Yönetim Hizmetleri olarak ana hedefimiz; var olan sistemdeki problemleri analiz edip, daha çok çalışıp, doğru atılan adımlarla iyileştirmeler yapmak ve sizleri standart çözümlere ulaştırmak ve konforunuzu arttırmaktır.


Sürekli iyileştirme tüm çalışanların asli görevidir. Bu sebeple Kaizen prensipleriyle yönetilen bir şirkette problem herkes tarafından sahiplenilir ve asla oradan oraya yuvarlanan bir top misali ortada kalan, gözden kaçan bir konu olmaz.
Kaizen Tesis Yönetim Hizmetleri olarak planla, uygula, kontrol et ve önlem al adımlarıyla iyileşmenin hedeflerini belirleyip, hedefleri uygulayıp, hedeflerin uygulandığından, doğurduğu sonuçlardan ve kalıcılığından emin olmaktayız.

Aslında kolay olmayan bir hizmetin daha da zorlaştırılmasından ziyade, onu uygulanabilir hale getirip, sorunu sistemin standardında eritmekteyiz.” dedi.

Galeri
📆 22 Ocak 2022 Cumartesi 21:47   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir