MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet, Toplum, ÜSKÜDAR » ÜSKÜDAR LİSELER ARASI KIZ VOLEYBOL TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONU BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NAKKAŞTEPE
ÜSKÜDAR LİSELER ARASI KIZ VOLEYBOL TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONU BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NAKKAŞTEPE

Üsküdar Liseler Arası Kız Voleybol Turnuvası’nın final maçı 14 Aralık tarihinde Bahçeşehir Koleji Nakkaştepe ile Çengelköy Şehit Okan Altıparmak Anadolu Lisesi arasında Çavuşdere Spor Sarayı’nda gerçekleşti. Kıyasıya süren mücadelede galip gelen Bahçeşehir Koleji Nakkaştepe turnuvanın şampiyonu oldu.

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar Kaymakamlığı, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün katkıları ile gerçekleştirilen Üsküdar Liseler Arası Kız Voleybol Turnuvası’na 24 okul katıldı ve turnuvada 228 oyuncu yarıştı.

Seyircilerin coşkulu tezahürat ve marşları eşliğinde geçen final maçında Bahçeşehir Koleji Nakkaştepe rakibini mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuva sonucunda birinci olan takıma 20000 TL, ikinciye 15000 TL, üçüncüye 10000 TL, dördüncüye 7000 TL para ödülü hediye edildi.

Final maçına ve ödül törenine katılım sağlayan Üsküdar Belediye Başkan Yardımcımız Zekeriya Şanlıer, sporun ve sporcunun her daim yanında olduklarını belirterek takımları tebrik etti.

Sporcular turnuva sonunda kupa ve madalyalarını alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

📆 17 Aralık 2023 Pazar 20:45   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir