MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet, SULTANBEYLİ, Toplum » Vali Gül, Sultanbeyli’yi Ziyaret Etti
Vali Gül, Sultanbeyli’yi Ziyaret Etti

İstanbul Valisi Davut Gül, Sultanbeyli’de ziyaretler gerçekleştirdi. Önce Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin ile İlçe Kaymakamlığına bir araya gelen Gül, daha sonra Sultanbeyli Belediyesinde Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’i makamında ziyaret etti. Ardından Prof. Dr. Halil İnalcık Seminer Salonu’nda muhtarlarla toplantı yaptı.

İstanbul Valisi Davut Gül Sultanbeyli’de ziyaretler gerçekleştirdi. Vali Gül ilk önce Sultanbeyli Kaymakamlığını ziyaret etti. Burada WBF dünya şampiyonluk unvan maçında dünya şampiyonu olan Boksör Elif Nur Turhan ile bir araya gelerek sporcuyu başarısı için kutladı. Ardından LGS’de %1’lik dilime giren başarılı öğrencilere ödüllerini veren Vali Gül, öğrencileri tebrik etti. Daha sonra Sultanbeyli Belediyesi Hizmet Binasına gelen Gül, Başkan Keskin’i makamında ziyaret etti. İlçede yapılan projelerle ilgili Başkan Keskin’den bilgiler alan Vali Gül Prof. Dr. Halil İnalcık Seminer Salonu’nda muhtarlarla toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından Sultanbeyli Kent Meydanı’nda Kızılay kan bağış noktası ve esnaf ziyareti yapan Vali Gül, esnaflara hayırlı işler diledi. Gül daha sonra Sultanbeyli’de ikamet eden Şehit Uzman Onbaşı Bahattin Dolma’nın ailesini evlerinde ziyaret etti. Turgut Reis Mahallesi’nde yapımı devam eden Polis Merkezi inşaatını da gören Vali Gül, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Sonrasında Ahmet Yesevi Polis Merkezi, Adil Mahallesi Ortaokul inşaatı, Sultanbeyli Kapalı Pazar Alanı, yeni yapılacak olan fen lisesi, Mimar Sinan Temel Eğitim Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi ve Eğitim Parkı’nda incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Gül daha sonra Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “İstanbul Valimizin ziyaretleri bizleri oldukça memnun etti. Kendisine ilçemizdeki projelerimizi, yeni dönemde yapmayı planladığımız çalışmaları aktardık. Sultanbeyli’miz için olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. İlçemize ziyaretlerinden kendisine dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

📆 14 Eylül 2023 Perşembe 17:10   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir