MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Vali Yerlikaya Duyurdu!
Vali Yerlikaya Duyurdu!

Vali duyurdu! İstanbul’da bu gece denetim yapılacak

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentte yeni normal kapsamında bu gece de eş zamanlı denetimlerin gerçekleştirileceğini duyurdu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Vali Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

* İstanbul’da yeni normal kapsamında bu gece de eş zamanlı denetimler gerçekleştirilecek.

* Polis bölgemizde 3150 görevli 550 devriye, Jandarma bölgemizde ise 984 görevli 368 devriye halinde denetim yapacak.

3 BİNDEN FAZLA İŞLETME DENETLENDİ

Vali Yerlikaya, dün gece yeni normal kapsamında turizm işletme belgesi olanların da içinde olduğu 3 bin 241 işletmenin denetlendiğini ve 41 iş yerine cezai işlem uygulandığını duyurdu.

102 konaklama tesisinin 4’üne işlem yapıldığını belirten Yerlikaya, “Kurallara uyalım, uymayanları 155 ve 156’ya bildirelim” dedi.

Bisiklet süren çocuğu tekme tokat dövdü!

Konya’da oturdukları sitenin önündeki sokakta bisikletiyle gezen 9 yaşındaki M.A.D., iddiaya göre bir aracın sıkıştırması sonucu araca doğru tükürdü. Bunun üzerine peşinden siteye gelen sürücü, M.A.D.’yi yakasından tutup dövdü. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Çocuğun ailesi, sürücüden şikayetçi oldu.

Olay, merkez Selçuklu ilçesinde meydana geldi. M.A.D., elektriklerin kesilmesi sonucu açık bırakılan bahçe kapısından, arkadaşlarıyla çıkıp bisikletle sitenin önündeki sokakta gezmeye başladı.

Bu sırada yoldan geçen bir aracın sürücüsü çocukları sıkıştırdı. M.A.D.’de araca doğru tükürdü. M.A.D. ve arkadaşları tekrar evlerinin bulunduğu sitenin bahçesine geldi.

Peşlerinden gelen 55- 60 yaşlarındaki kimliği belirsiz sürücü de bisikletiyle gezen M.A.D.’yi yakasından tutup tokat atmaya başladı. Aldığı darbeler sonucu M.A.D. bisikletiyle birlikte düştü.

Saldırgan sürücü bu kez de çocuğa tekme atıp uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

📆 16 Haziran 2020 Salı 23:16   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir