MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Yavuz Selim Orta Okulunda Mezuniyet Heyecanı “
“Yavuz Selim Orta Okulunda Mezuniyet Heyecanı “

Yavuz Selim Ortaokulu mezunlarını verdi


Pandemi sürecinde 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılını tamamlayan öğrenciler Kartal Yavuz Selim Ortaokulunda  mezuniyet coşkusu yaşadı. Okulun bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 8. Sınıfı tamamlayarak liseli olan öğrenciler diplomalarını aldı. Okulun bahçesinde açık havada ve üç ayrı grupta düzenlenen mezuniyet töreninde veliler de çocuklarının heyecanına ortak oldu.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan Yavuz Selim Ortaokulu Müdürü , Bu bitiş çocuklarımız için yeni bir başlangıç. Coronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 2 yıldır zor günler geçirsekte bugün burada herkesin mezuniyet heyecanına ortak olması mutluluk verici .Bu süreci başarıyla tamamlayan çocuklarımızı gururla yolcu ediyoruz. Birinci değeriniz her zaman vatanınız olsun. Atatürk’ün dediği gibi sizler bizim geleceğimizsiniz” Öğretmenlerimize ve çocuklarına bu süreçte destek olan velilerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Törende okulu dereceyle bitiren öğrencilere Okul Müdürü ile Müdür Yardımcıları tarafından pasta kesildi .Yaklaşık 258 öğrencinin diplomalarını aldığı tören kep atma coşkusu ile son buldu.

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 14 Haziran 2022 Salı 08:32   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir