MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, Eğitim, KADIKÖY, Kadıköy belediyesi, Manşet » Yeldeğirmeni Sanat Merkezi’nde (Ysm) Sanat Devam Ediyor
Yeldeğirmeni Sanat Merkezi’nde (Ysm) Sanat Devam Ediyor

Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat Merkezi’nde klasik müzik ve caz konserleri kısıtlı sayıda seyircisi ile Şubat ayı boyunca devam ediyor. Pandemi süresince alınan sosyal mesafe ve özenli sağlık tedbirleri çerçevesinde düzenlenecek konserlerin başlama saati 18:00 olacak.

Yeldeğirmeni Sanat “Çarşamba Klasikleri”nde 3 Şubat akşamı Trio Kuvars Viyolet yer alıyor. Topluluk klarnet, viyolonsel ve piyano için için bestelenmiş eserlerden oluşan bir program seslendirecek. Ardından 10 Şubat’ta flüt ve arp resitali, 17 Şubat’ta ise flüt ve viyola resitali, 24 Şubat’ta ise müzisyen ve yazar Göknil Özkök’ün, Elif Gökçe Tuğrul ile birlikte kurdukları Duo Morpheus piyano ve viyola resitali sahne alacak.

Yeldeğirmeni Sanat “Caz Akşamları”nda 5 Şubat’ta deneyimli gitarist Murat Arkan triosu ile birlikte sahne alacak. Enstrümantal ve vokalli caz standartlarının yanı sıra, 1970’ler ve 1980’lerin pop-jazz yapıtlarından seçmeler ve Murat Arkan’ın Michael Franks Projesi’nden unutulmaz parçalar yer alacak. 

12 Şubat Cuma akşamı Manuş-u Âlâ Trio, Belçika doğumlu ünlü caz gitaristi Django Reinhardt’ın yarattığı “gypsy jazz” parçaları seslendirecek.

Galeri
📆 21 Şubat 2021 Pazar 18:19   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir