MENÜ ☰
..
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet, Toplum » Yemeksepeti Direnişi 5. gününde: Mutlaka kazanacağız!
Yemeksepeti Direnişi 5. gününde: Mutlaka kazanacağız!

Yemeksepeti Direnişi 5. gününde: Mutlaka kazanacağız!

Yemeksepeti için çalışan kuryeler, düşük zam teklifine karşı direnişlerine devam ediyor. Bugün, genel müdürlük binasının önünde bir kez daha bir araya gelen işçiler, taleplerini yineledi. Nakliyat-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu eylem alanında yaptığı açıklamada, “Mutlaka kazanacağız” dedi. “Direne direne kazanacağız!” diyen işçiler sloganlarla bekleyişlerini sürdürüyor.

6

Yemeksepeti Direnişi 5. gününde: Mutlaka kazanacağız!

Düşük zam teklifine karşı direnişe geçen Yemeksepeti kuryeleri, bugün de şirketin genel merkez binası ve farklı illerdeki işletmeler önünde buluştu.

DİSK’e bağlı Nakliyat-İş Sendikası’nın çağrısıyla bir araya gelen Yemeksepeti kuryeleri, “Hakkımızı alana kadar eylemlere devam edeceğiz” dedi. “İşçiler burada yönetim nerede” “Direne direne kazanacağız” “Yaşasın sınıf dayanışması” sloganları atıldı.

KONVOYLARLA GENEL MERKEZ ÖNÜNDE BULUŞTULAR

Yemeksepeti Çalışanları isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda çalışanların İstanbul’un pek çok noktasından genel müdürlük binasına doğru yola çıktığı görüldü.

Yemeksepeti Genel Merkez önünde toplanan işçiler halaylar çekerek direnişlerine devam etti.

yemeksepeti-kuryeleri-zam-talepleri-icin-bir-kez-daha-genel-merkez-onunde-977127-1.
Eskişehir

BİRÇOK SİYASİ PARTİ VE DEMOKRATİK KİTLE ÖRGÜTÜ DE EYLEME DESTEK VERDİ

İstanbul’da genel merkezi önünde toplanan işçilere birçok siyasi parti ve demokratik kitle örgütü de destek verdi. Eylemlerinin 5. gününde yüzlerce işçinin katıldığı eyleme SOL Parti, Turizm Eğlence ve Hizmet İşçileri Sendikası (TEHİS), HDP Milletvekilileri Züleyha Gülüm ve Musa Piroğlu, CHP temsilcileri, Emek Partisi Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, HKP ve TKP üyelerinin yanı sıra birçok siyasi parti ve demokratik kitle örgütü destek verdi.

yemeksepeti-direnisi-5-gununde-direne-direne-kazanacagiz-977128-1.
Ali Rıza Küçükosmanoğlu/Fotoğraf: @Nakliyatsendika

NAKLİYAT-İŞ BAŞKANI KÜÇÜKOSMANOĞLU: MUTLAKA KAZANACAĞIZ

Nakliyat-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Rıza Küçükosmanoğlu eylem alanında yaptığı açıklamada, şarkıcı Hadise’nin Yemeksepeti sponsorluğunda gerçekleştireceği konseri iptal ettiğini duyurdu. Hem ülke içinde hem de uluslararası ölçekte destek mesajları aldıklarını söyleyen Küçükosmanoğlu, “Hepimiz insanca yaşayacak ücret, adalet için mücadele ediyoruz mutlaka kazanacağız” dedi.

Tüm illerde kontak kapatan kuryeler, taleplerinin karşılanması için bekleyişlerini sürdürüyor.

BOYKOT ÇAĞRISI YAPILMIŞTI

Nakliyat-İş Sendikası çağrısıyla bir araya gelen işçiler, Yemeksepeti Genel Müdürlük binasının önünde bir basın açıklaması gerçekleştirecek.

yemeksepeti-kuryeleri-zam-talepleri-icin-bir-kez-daha-genel-merkez-onunde-977087-1.
📆 05 Şubat 2022 Cumartesi 17:40   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir