MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet, Sağlık, Teknoloji, Toplum » YENİ MR CİHAZI 24 SAAT HİZMET VERECEK
YENİ MR CİHAZI 24 SAAT HİZMET VERECEK

Kahramankazan Devlet Hastanesi, eksikliği hissedilen MR cihazına Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un destekleri ile kavuştu.

Kahramankazan’da geçtiğimiz yıl Şubat ayında hizmete giren 150 yataklı Kahramankazan Devlet Hastanesi’nde bir süredir eksik olan MR cihazı yapılan girişimler sonucunda ilçeye kazandırıldı. Vatandaşların MR çektirmek için farklı ilçelerdeki hastanelere gitmek zorunda kalmayacaklarını belirten Başkan Oğuz, ilçeye verdikleri desteklerden dolayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya da şükranlarını sundu.

2022 yılında hizmete başlayan ve ilçe sakinleri tarafından büyük memnuniyetle kullanılan Kahramankazan Devlet Hastanesi, Kahramankazanlılara modern imkanlarla sağlık hizmetlerine erişim noktasında büyük katkı sağlıyor. Sağlık hizmetleri konusunda ilçeye kazandırılan Kahramankazan Devlet Hastanesi, tam teşekküllü hastane statüsü taşımasının yanında hastaların konforu düşünülerek tasarlandı. Hastanede odalar tek ve çift kişilik olarak tasarlandı. Polikliniklerden fizik tedavi hizmetlerine kadar sağlık alanında kapsamlı hizmet sunan hastanede 61 poliklinik yer alıyor. Diyaliz, kemoterapi, fizik tedavi hizmetlerinin yanı sıra aynı zamanda hastanede 4 acil poliklinik, 5 diş polikliniği bulunuyor. Endoskopi, bronkoskopi için de birer kliniği bulunan hastanede 15 yataklı yoğun bakım ünitesi ve 7 ameliyathane hizmet veriyor.

Kahramankazan’da göreve geldiği günden itibaren hizmet anlayışını vatandaş odaklı gerçekleştiren Başkan Oğuz, Kahramankazan Devlet Hastanesi’nde eksikliği hissedilen MR cihazını gelen talepler doğrultusunda vatandaşların hizmetine sundu. Kahramankazan Devlet Hastanesi’nde yeni hizmete giren MR cihazının açılışını gerçekleştiren Başkan Oğuz: “Kahramankazan Devlet Hastanesi, 20 milyon lira değerindeki yeni MR cihazına kavuştu. Bugün ilk çekimlere başlayan yeni MR cihazı, hemşehrilerimize 24 saat kesintisiz hizmet edecek ve günlük 140 adet çekim yapabilecek. Bu süreçte ilçemize gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya şükranlarımı sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

📆 14 Temmuz 2023 Cuma 10:21   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir