MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » YENİ NESİL ANKASTRE KEYFİ ”Fırsat ayağınıza Geldi”
YENİ NESİL ANKASTRE KEYFİ ”Fırsat ayağınıza Geldi”

Büyük SILVERLINE fırsatı Kartal’da.

Ankastre,ocak ve davlumbazdan oluşan üçlü set alanlar 4.ürün olarak seçecekleri buzdolabı,mikrodalga,çamaşır,kurutma veya bulaşık makinalarından birini %40’lara varan indirimlerle sahip oluyor.

Kartal’da kordonboyu mah.Hürriyet cad.No.6/1de hizmete giren SILVERLINE mağazasının yetkili Müdürü Erkan Albayrak bizlere 4. şube olarak açtıkları Kartal Sılverlıne mağazası ve sattıkları ürünler hakkında bilgiler verdi.
Albayrak bizlere şunları söyledi;”İsmim Erkan Albayrak,Sılverlıne markasının Kartal şubesini faliyete geçirdik.Kartal dışında Çekmeköy, Ümraniye natoyolu ve Beylikdüzü Migros AVM’de birer mağazamız daha var.


SILVERLINE TAMAMEN YERLİ BİR MARKA


Sılverlıne markası yerli bir marka, fabrikası Amasaya Merzifon da. 1800 kişi çalışıyor bu fabrikada ve çok ciddi bir tesise sahip….
Sılverline markası ürettiği ürünlerin %65’ini yurt dışına ihraç ediyor, özellikle davlunmaz da Avrupa pazarında ilk üç markadan birisi.


150’DEN FAZLA ULUSLAR ARASI TASARIM ÖDÜLÜ OLAN BİR MARKA
150’den fazla uluslar arası tasarım ödülü olan bir marka aynı zamanda,tasarım konusunda kendini çok geliştirmiş bir firma…
Sılverlıne davlunmbaz, ankastre ve ocak üreticileri arasında Türkiye’deki ilk beş üretici firma arasındadır.Kendi markasıyla yaptığı satışların dışında Uluslar arası kaliteli firmalarında fason üretiminide yapılıyor farbrikada aynı zamanda.


NEDEN KARTAL ?
Uzun süredir diğer şubelerimizin yanı sıra Kartal’da bir mağaza açmak istiyorduk.Arsen yapı olarakKartal’da bir bayı açmak istiyorduk. Yaklaşık 6 aydır yaptığımız araştırmalarda Kartal’da ankastre ve beyaz eşya olarak ciddi bir potansiyel olduğunu gördük ve 4. şubemizi Kartal’a açtık ve burası bizim için göz bebeğimiz denilecek nitelikte bir mağaza oldu.
Sılverlıne markasının Kartal’a ve bu bölgeye uygun bir marka olduğunu düşünüyoruz. Burada iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz.
İki ortağız biz , ben şirket ortağıyım, diğer ortağımız genelde Avrupa yakası bayilerimizle ilgilenecek ben Kartal mağazamızla ilgileneceğim.
Ankastre mutfağın çok önemli bir parçası,bayanlar için çok önemli,biliyorsunuz yakın zamnda bir pandemi süreci yaşadık ve hala yaşıyoruz.
Bu dönemde herkes evlerinde adeta birer aşçı oldu,bizde insanlarımızın mutfaklarında daha fazla zaman geçirdiklerini bildiğimiz için en iyi üreünlerimizi onlara sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.
Markamız çok yenilikçi bir firma , var olan ürünleri ile kısıtlı kalmayıp yenilerini üretiyor ve Standart bir beyaz eşya mağazası olmadığını müşterilerine ispatlıyor. diyerek sözlerini noktaladı.
Kartal Kordonboyu mahallesi, Hürriyet caddesinde açılan Sılverlıne Beyaz eşya mağazasına uğramanızı tavsiye ediyoruz.
Hepsi birbirinde güzel ve kaliteli bu ürünleri gördüğünüzde zaten farkı farkedeceksiniz.
Kartal’a 4. şubesini açan Arsen yapıya hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz….

HABER FOTO:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 08 Ağustos 2020 Cumartesi 12:25   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir