MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » YENİDEN REFAH PARTİSİ KARTAL İFTARDA BULUŞTU
YENİDEN REFAH PARTİSİ KARTAL İFTARDA BULUŞTU

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde Cumhur ittifakına katılan Yeniden Refah Partisi Kartal ilçe başkanlığının düzenlediği iftar yemeğine partililer büyük ilgi gösterdi.

İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan’ın da katıldığı iftar yemeğine bölge milletvekili aday adayları ve Kartal’ın mahalle muhtarları da katıldı.

DERDİMİZ TÜRK MİLLETİNE HİZMET ETMEKTİR

İftar yemeğinde konuşan İlçe Başkanı Nevzat Şavluk, Dr. Fatih Erbakan liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi’nin çığ gibi büyümeye devam ettiğini söyledi. Milli Görüşün tem temsilcisinin Yeniden Refah Partisi olduğunu dile getiren Şavluk, milletin umudunun partilerinde olduğunu belirterek, “Partimiz kısa bir süre içinde 81 ilin yanısıra 900 ilçe ve belde de teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamıştır. Her yöreye uygun projelerimiz ile seçimlere kendi logomuz ve listelerimiz ile giriyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhur ittifakındayız. Partimiz hiçbir kimse ise ne milletvekilliği, nede Cumhurbaşkanı yardımcılığı pazarlığında bulunmamıştır. Derdimiz Türk Milletine hizmet etmektir”dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNE KENDİ LİSTEMİZLE GİRİYORUZ

Bölge milletvekili aday adaylarının da söz aldığı iftar yemeğinde konuşan İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan ise Türk milletinin Milli Görüş’ün hizmetlerini çok yakından tanıdığını ifade etti. Cumhur ittifakının Milli Görüş’ün tüm tekliflerini kabul ettiğinin altını çizen İl Başkanı Doğan, “Ekonomik, sosyal ve ahlaki olarak ülkemizin Milli Görüşün prensiplerine ihtiyaç duyulduğu için Cumhur ittifakındayız. Daha önce nasıl ülkemizi refaha kavuşturduysak, şimdi de aynı prensiplerimiz ile göreve talibiz. Biz Genel Başkanımızın yanındayız ve aldığı tüm kararlarda kendisine destek veriyoruz. Ülkemizin tüm toplumunun kalkınması ve refahı için halkımızın Milli Görüş kadrolarını 14 Mayısta daha güçlü bir şekilde Meclise gönderileceğinden kuşkumuz yok. Yeniden Refah Partisi olarak partimizin baraj sorunu olmayacaktır, bunun içinde Cumhur ittifakı içinde seçimlere kendi listelerimiz ile giriyoruz”dedi.

Galeri
📆 31 Mart 2023 Cuma 21:38   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir