MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » “Yılın Atatürkçüsü “
“Yılın Atatürkçüsü “

ADD Kartal Şube Başkanlığından basın açıklaması

GURURUMUZ ORHAN ÇEKİÇ HOCAMIZ…

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkezimizin 2023 Yılı Yılın Atatürkçüsü Ödüllerinde Eğitim-Bilim Dalında “Yılın Atatürkçüsü “seçilen Mustafa Kemal Derneği Genel Başkanı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubemiz Üyesi Dr. Orhan Çekiç Hocamız , 31 Ocak 2024 Çarşamba günü Ankara’da Genel Merkezimizde düzenlenen kurucu Genel Başkanımız Prof.Dr Muammer Aksoy’u Anma ve Ödül Takdim Törenine sağlık sorunları nedeniyle katılamadı.

Değerli Orhan Çekiç hocamız ve kıymetli eşi Gülay Çekiç ödülü kendilerinin adına Kartal Şube Başkanımız Hülya Arkan’ın almasını rica ettiler. Bizim için büyük bir onur olan bu görevi yerine getirdik.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in , Anayasa Mahkemesi Onursal Başkanı , Önceki Dönemler Genel Başkanımız Yekta Güngör Özden’in de onurlandırdıkları Ödül Töreninde ,Gururumuz Orhan Çekiç hocamızın ödülünü, 2.Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’nün saygıdeğer kızı Özden Toker hanımefendinin elinden aldık.

Orhan Çekiç hocamızla birlikte Yılın Atatürkçüsü Ödüllerini alan Değerli Sanatçı Rutkay Aziz’i, Gazeteci Fatih Ertürk’ü ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızı kutluyor, Orhan Çekiç hocamızı “Yılın Atatürkçüsü ” seçen Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanımız Mustafa Hüsnü Bozkurt’a , Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine ve Ödül Komitemize şükranlarımızı sunuyoruz, teşekkür ediyoruz. 31.01.2024

Atatürkçü Düşünce Derneği

Kartal Şube Yönetim Kurulu

Galeri
📆 02 Şubat 2024 Cuma 11:11   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir