MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI POF.DR.ÜMİT ÖZDAĞ KARTALDAYDI.
ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI POF.DR.ÜMİT ÖZDAĞ KARTALDAYDI.

Zafer Partisi Kartal İlçe Başkanlığı 27 Mart 2022 pazar günü Kartal’da bulunan Turuncu kafede basın ve medya temsilcileri ve Partili üyelerle bir araya geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof.Dr.Ümit Özdağ’ında katıldığı toplantıda ,yapılan açılış konuşmasından sonra Özdağ şu konulara değindi.Öncelikli ana maddemiz Ülkemize gelen Suriyeli ve Afkan Mültecilerin Kendi Ülkelrine geri iyade edilmesidir .Bunun yakın zamanda başlatacağımız kampanyamızda en az 10 Bin imza hedefliyoruz.Ve bunuda sizlerle beraber başaracağımızı biliyorum .

Kartal İlçe Başkanımız Atakan Tatlı’ya ve İlçe Başkanlığımıza böyle bir organizasyonda bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum.

Kendilerinden sahaya inip üyeleme çalışmalarını başlatmalarını bekliyorum ifadelerine yer verdi..

Özdağ ayrıca , Suriye ve Afganlıların ülkenin her tarafını istila ettiklerini ve Türkiye’nin üzerine kabus gibi çöktüklerini söyledi. Parti olarak her geçen gün yükselişlerinin devam ettiğini ve İstanbul’a büyük önem verdiklerinin altını çizen Özdağ, “Partimizin yükselişi net olarak görülüyor. Rakiplerimiz Zafer Partisinin varlığını hissediyorlar” dedi. Partilerine olan her türlü saldırılara rağmen bunları göğüsleyerek yollarına devam ettiklerini dile getiren Özdağ, “Biz 2023 seçimlerinde elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Türk milleti ya o ya bu taraftansın diye ayrıştırılmak isteniyor. Ama Zafer Partisini unutuyorlar. Milleti ikiye bölmeye çalışmak emperyalizmin diz çöktürmesidir.

Türkiye’nin zenginliklerinin peşkeş çekilmesine evet diyenler var. Biz hayır diyen tek partiyiz. Sistem partileri ile Zafer Partisi arasında halkımız ayrıştırmasını yapacaktır”dedi. Türk siyasetinde Cumhuriyet dönemi öncesinde başlayan  ayrıştırmanın olduğunu ve buna son vereceklerini vurgulayan Özdağ, “Cumhuriyet ilkeleri ve Atatürk’ten vazgeçmiş siyasi bloklar oluştu.Atatürk çizgisini 21. yüzyıla taşıyan tek partiyiz. Türk milletinin çaresiz olmadığını gösteriyoruz. Partimize yönelik tüm ambargo ve malum çevrelerin saldırılarına rağmen dik durarak halkımızın hukukunu savunuyoruz” diye konuştu. 

Toplantı Kartal’da esnaf ziyaretiyle son buldu

Galeri
📆 27 Mart 2022 Pazar 20:47   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir