MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “AK Parti Kartal teşkilatından sağlık çalışanlarına ziyaret”
“AK Parti Kartal teşkilatından sağlık çalışanlarına ziyaret”

AK Parti Kartal teşkilatı,14 mart tıp bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kartal teşkilatı, sağlık çalışanlarına ziyarette bulundu.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ,Ak Parti Kartal ilçe kadın kolları Başkanı Av.Hatice Taslak Albayrak,ve yönetim kurulu üyeleri 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle Kartal’da bulunan sağlık kurumlarını ziyaret etti.

“EBUBEKİR TAŞYÜREK,PROF.DR RECEP DEMİRHAN VE PROF DR.M.KAAN KIRALI İLE BİR ARAYA GELDİ “

Taşyüre, ilk olarak ziyaretini Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Recep Demirhan ve Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M.Kaan Kırali’ya gerçekleştirdi.

Ebubekir Taşyürek ,Demirhan’dan ve Prof.Dr.M.Kaan Kıralı’dan aşılama ve covid19 virüsü nedeniyle tedavi gören hastalarla ilgili bilgiler alarak Tıp bayramını tebrik etti. Demirhan ve Kıralı Taşyürek ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken,en güzel olanın hatırlanmak olduğunu dile getirerek teşekkürlerini ifade ettiler .

“SAĞLIK KURUMLARINI ZİYARET ETTİLER “

Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek öncülüğünde, Yönetim kurulu üyeleri 14 Mart Tıp bayramı nedeniyle Kartal”da bulunan sağlık ocaklarını ve hastaneleri ziyeret etti. Heyet sağlık ocaklarındaki aile hekimlerinide unutmadı. Ziyarette doktor ve sağlık çalışanlarının Tıp bayramlarını tebrik ederek çalışmalarında başarı dilediler .

Başkan Ebubekir Taşyürek ziyarette, “İçinden geçtiğimiz bu zorlu süreçte, cansiperane ülkesi ve milleti için emek veren sağlık çalışanlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyor, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Kendileri fedakarca çalışıyor. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Hayatını kaybeden sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 15 Mart 2021 Pazartesi 17:27   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir