MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, İSTANBUL, Kartal, Manşet, Toplum » Balkanlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 14.Olağan Genel Kurulunu yaptı
Balkanlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 14.Olağan Genel Kurulunu yaptı

OLCAY ÖZGÖNLE YOLA DEVAM ,

Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 14ncü olağan genel kurul toplantısı Dernek merkezinde yapıldı. Divan Başkanlığını Halil Şener’in yaptığı kongrede başkanlığa tekrar Olcay Özgün seçildi .


Kongreye AK Parti Kartal ilçe Başkanı Ebubekir Taşyürek Iyi Parti Kartal ilçe Başkanı H Dilbura Oğulcuklu iyi Parti meclis üyesi İbrahim Yıldırım Ateş iyi Parti STK Başkanı İbrahim Yılmam Saadet Partisi ilçe Başkanı Murat Çeker Saadet Partisi İl yönetim kurulu üyesi Fehim Havva, Kartal Cemevi Başkanı Selami Karataş ,Kartal Doğru Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mithat Birgören Yalı Mahallesi Muhtarı İsa Durmuş Kordonboyu Mahallesi Arzu Okay Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Kılıç Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel CHP Kartal ilçe Başkanı Efendi Argunşah ve birçok davetli katıldı.


Kongre’de bir konuşma yapan Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Özgün şunları söyledi. Balkanlardan gelen Türkler ve soydaşlar her zaman Vatanına milletine bayrağına bağlı Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkan bireylerdir.Derneğimiz Balkanlar ve Türkiye’de arasında Kültürel ticari ve siyasi alanlarda Türkiye Cumhuriyeti’nin devlet ilkelerine uygun olarak köprü vazifesinde bulunmanın onurunu ve gururunu yaşamaktadır.


Değerli hazurun bugün bizleri yalnız bırakmayarak şehir dışından gelen değerli misafirlerimiz e Kartal ımızın değerli bireylerine her zaman yanımızda olan önceki dönem federasyon başkanımız CHP Bursa milletvekili Yüksel Özkan’a değerli Kaymakamımız Abdullah Demir e ve her zaman güçlü desteği ni hissettiğimiz Kartal’da hiçbir hiçbir sivil toplum örgütlerini dışlamadan destek veren Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’e siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyor, yaptığımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek sözlerime son veriyor herkesi sevgi saygı ile selamlıyorum dedi .

Galeri
📆 10 Nisan 2022 Pazar 22:48   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir