MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Başkan Gökhan Yüksel ,Komşuluk Bağlarımız Herşeyin Üstünde “
“Başkan Gökhan Yüksel ,Komşuluk Bağlarımız Herşeyin Üstünde “

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Yunus mahallesi sakinleri ile bir araya geldi..

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, bugün Yunus mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yüksel’e Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, CHP 28.dönem İstanbul 1.bölge Milletvekili adayı Efendi Argunşah, CHP Kartal Belediyesi Meclis üyesi Yasin Ünder ,Kartal Belediye Başkan Vekili Oktay Aksu, Kartal Belediye Başkan yardımcısı Ali Apaydın eşlik etti..
Toplantıda Başkan Gökhan Yüksel ,mahalle sakinleri ile tek tek sohbet etti, vatandaşların sordukları sorularını cevapladı ..

Toplantıyı organize eden Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, açılış konuşması yaptı. Bulut ,şu ifadelere yer verdi;

Belediye Başkanım ,Milletvekili adayımız, Kartal Belediye Başkan yardımcılarımiz ,Meclis üyesi arkadaşlarım ve değerli komşularımız hepiniz hoşgeldiniz ..Bugün buradaki toplanma nedenimiz malumunuz pazar günü Ülke olarak seçime gidiyoruz, hem sizler e merhaba demek hemde gündemle ilgili sohbet etmek için sizlerle bir araya gelmek istedik.


Soğan,patates ekilir ,Sanayi güçlenir, Tarım yapılır ekonomi, enflasyon düzelir ama birlik ve beraberliğimize nifak tohumları ekilirse o düzelmez .Ben sizleri sevgi diliyle selamlıyor tekrar hoşgeldiniz dedi .

“EFENDİ ARGUNŞAH,GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKIN “

Cumhuriyet Halk Partisi 28.dönem İstanbul 1.bölge Milletvekili adayı Efendi Argunşah, toplantıda söz aldı .Argunşah, toplantıya katılan herkesi selamladı ve 14 mayıs seçimlerine değindi .Argunşah, konuşmasında 21 yıldır iktidarlar mutlaka güzel çalışmalar yaptıklar teşekkür ediyoruz.Bizler daha iyisini yapacağız diyoruz bu iddiamızı sözde değil özde söylüyoruz .Ülke zor zamanlar geçiriyor ekonomi dibe vurmuş durumda,değişim şart .Sizlerden 13.Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ,güçlü Parlamenter sisteme geçiş için CHP’ye desteğinizi talep ediyorum. Hepinize saygılar sunuyorum dedi ..

“BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL,KOMŞULUK BAĞLARIMIZ HER ŞEYİN ÜSTÜNDE “

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Yunus mahallesi sakinlerine seslendi .Yüksel ,herkese teşekkür etti .Başkan Gökhan Yüksel, çayınızı içmek için geldim diyerek sözlerine başladı .Yüksel,uzun zamandır özlediğimiz bir görüntüyle karşılaştım bu beni mutlu etti.Siyaset komşuluk bağlarımızın önüne geçmemeli evet bir seçim var .Eğer geçinebiliyorsak hiçbir sorun yoksa memnunsak mevcut yönetime yeniden şans veririz.Eğer memnun değilsek daha iyi yöneteceğini iddia eden varsa yeni bir şans verirsiniz.Herkesin iradesi ve kendi fikri var.Bizim şu anda en büyük sorunumuz barınma sorunu.Neden büyük sorunumuz .Doğal efetler yaşadık ve can kayıplarımız oldu .Beraber üzüldük ,beraber ağladık. Aynı şeyi bizler yaşamamak için acilen önlemler almamız gerekiyor. Ekonomiyi söylememe gerek yok çarşıyı pazarı sizler benden daha iyi görüyorsunuz.Seçimler gelir geçer fakat birlik beraberliğimiz komşuluk dayanışmamız asla bitmemeli, bir bardak çayı bir fincan kahveyi paylaşacağımız güzel günlerde buluşmalıyız.14 Mayıs seçimlerinde desteğinizi talep ediyorum.Her şey çok güzel olacak diyorum saygılar sunuyorum dedi ..

Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu..

Galeri
📆 08 Mayıs 2023 Pazartesi 23:45   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir