MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, beyoğlu, GÜNDEM, Manşet » Beyoğlu Çocuklar Portatif Yüzme Havuzlarında Yaz’ın Tadını Çıkarıyor
Beyoğlu Çocuklar Portatif Yüzme Havuzlarında Yaz’ın Tadını Çıkarıyor

Beyoğlu Belediyesi tarafından okulların bahçelerine kurulan Portatif Yüzme Havuzları, sıcaktan bunalan çocukların en büyük eğlence kaynağı oldu. Uzman antrenörler eşliğinde yüzme öğrenen çocuklar aynı zamanda serin suyun tadını çıkartıyor.

Beyoğlu’nda her yıl yaz aylarının başlamasıyla birlikte okulların bahçelerinde kurulan Portatif Yüzme Havuzları bu yıl da çocuklarla buluştu. Beyoğlu Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde hayata geçirilen proje kapsamında kurulan havuzlar bu yıl Piripaşa İlk/Ortaokulu, Orbay İlk/Ortaokulu ve Güner Akın Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçelerinde konumlandırıldı. “Beyoğlu’nda Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganıyla kurulan havuzlarda 7-11 yaş arasındaki çocuklara uzman antrenörler tarafından yüzme eğitimi veriliyor.

ÇOCUKLAR EĞLENEREK YÜZME ÖĞRENİYOR

“Beyoğlu’nda Yüzme Bilmeyen Kalmasın” sloganıyla kurulan yaz havuzlarına kayıt yaptıran çocuklar sıcak havada serin suyun tadını çıkartıyor. Öğrencilerin yaz havuzları eğitimlerine katılabilmeleri için gerekli olan tahliller de Beyoğlu Belediyesi tarafından ücretsiz olarak yaptırılıyor. Haftanın altı günü hizmet veren yaz havuzları ile çocukların sağlıklı, zinde ve teknoloji bağımlılığına kapılmadan hareket dolu bir yaz geçirmelerinin sağlanması hedefleniyor.

📆 15 Temmuz 2023 Cumartesi 14:34   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir