MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Burası halkın oluncaya kadar CHP nöbet tutacak
Burası halkın oluncaya kadar CHP nöbet tutacak

Mahkemenin tahliye kararına rağmen boşaltılmayan Büyükada iskelesi önünde 38 ilçe başkanıyla birlikte açıklamada bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, “Büyükada iskelesi hiç kimsenin değil, halkın oluncaya kadar CHP burada nöbet tutacak. Ne zaman ki halkın olacak, ondan sonra biz İstanbul’daki çöktükleri diğer yerleri de ellerinden almayı başaracağız” ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu: Burası halkın oluncaya kadar CHP nöbet tutacak

Büyükada iskelesinin mahkeme kararına rağmen boşaltılmaması ve İBB’ye bağlı zabıta ekiplerinin de içeriye alınmaması üzerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 38 ilçe başkanı, kadın ve gençlik kolları başkanı, büyükşehir grup başkanvekili ve il yöneticileriyle birlikte Büyükada iskelesi önünde basın açıklaması yaptı.

“İLÇE BAŞKANIMIZ DARP EDİLDİĞİ İÇİN HASTANEDE”

Kaftancıoğlu, “38 ilçe başkanıyla buradayız çünkü ev sahibi ilçe başkanımız şu an aramızda değil. Adalar ilçe başkanımız, Adalar halkının hakkını savunmak için, hukuka uygun davranılmasını sağlamak için burada mücadele ederken, devletin polisi böyle bir şey yapmaz ama tahmin ediyorum TÜGVA’nın polisleri tarafından darp edildiği için şu anda hastanede. Hastaneden sevk edildi. İlk tedavi gördüğü yerden şu anda araştırma hastanesinde takipte” açıklamasında bulundu.

📆 06 Ekim 2021 Çarşamba 17:58   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir