MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Toplum » DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ANLAMLI ZİYARETLER
DOĞRU PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ANLAMLI ZİYARETLER

Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığı Kartal’da bulunan Parti İlçe Başkanlıklarını ziyaret ediyor.


Doğru Parti Kartal İlçe Başkan’ı Gülay Şakar ”Bir kahvenin kırk yıl hatırı var” dedikleri ziyaretleri ile hep beraber Kartal’ın sorunlarına nasıl çare olabiliriz diyerek bir dizi ziyaret başlattık dedi.


Bu ziyaretlerimiz esnasında yanımızda kahve götürmemizin de özel bir anlamı var, biliyorsunuz halk arasında kahvenin kırk yıl hatrı olduğuna inanılır bziler de bu düsturla yapıyoruz ziyaretlerimizi.
Bu güne kadar, Memleket Partisi Kartal İlçe Başkanlığına, Demokrat Parti Kartal İlçe Başkanlığına,Türkiye Değişim Partisi Kartal İlçe Başkanlığı,İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı ve muhtarlıklarımıza ziyaretler yaptık.


Önümüzdeki ziyaret programamız da Vatan partisi ve Deva partisi ziyaretlerimiz var.


İlçe Başkanlığımız kurulduğu günden bu güne yaptığımız tespitleri Kartal’ımızın sorunları başlığı altında rapor haline getirip Genel Merkezimize ilettik. İktidar partisi olmasak da bölgemiz sorunları ile yakından ilgileniyor ve dikkate alıp çözüm odaklı öneriler üretiyoruz dedi ve yaptıkları ziyaretler esnasında görmüş oldukları yakınlıktan dolayı İlçe Başkanlarına ve Muhtarlara teşekkür etti.

📆 14 Aralık 2021 Salı 21:09   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir