MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, Toplum » Filografi Ustası Pendik’te ikinci sergisini açtı
Filografi Ustası Pendik’te ikinci sergisini açtı

Yıllarca Pendik Belediyesinin filografi kursunda eğitim aldıktan sonra kendisini geliştirerek usta olan İhsan Erdem, Pendik’te ikinci sergisini açtı. Sergide daha önce hazırladığı eserlere yenilerini ekleyen sanatçı, bir kez daha Kabe’yi, Osmanlı’yı, Atatürk’ü ve 15 Temmuz’u anlattı.

“Usta” olduktan sonra ilk sergisini 2019 yılında Pendik’te açan Sanatçı İhsan Erdem, filografiden oluşan yeni eserlerini Atatürk Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu.28 Kasım’a kadar açık kalacak sergide, daha önce yer alan eserlerin yanı sıra yenileriyle birlikte 60 eser yer alıyor.

Şehit belediye personelini unutmadı

Osmanlı’dan Atatürk’e, Kabe’den 15 Temmuz kahramanlarına kadar farklı dönem ve temalar üzerine eserlerin bulunduğu sergide en dikkat çekenler arasında Esma’ül Hüsna yer aldı. Esma’ül Hüsna eserini 9 ayda tamamlayan sanatçı bu eseri için 50 bin çivi kullandı. Yine dikkat çeken ve duygulandıran bir diğer eseri daha önceki sergisinde de yer alan 15 Temmuz şehidi Yalçın Aran’a ithafen yaptığı filografisi oldu. Pendik Belediyesi personeli olan Yalçın Aran 15 Temmuz hain darbe girişimine direnirken şehit olmuştu.

📆 22 Kasım 2021 Pazartesi 21:05   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir