MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » GEZDİK GÖRDÜK WOMAN TV de BAŞLIYOR
GEZDİK GÖRDÜK WOMAN TV de BAŞLIYOR


Yapımcılığı ve yönetmenliği gazeteci Mesut Solak’ın sunuculuğu ise İlksen Efe’nin yaptığı Gezdik Gördük programı Türkiye’nin ilk ve tek kadın kanalı WOMAN TV’de başlıyor.
Her bölümde bir şehrin tarihini, kültürel değerlerini gezilecek yerlerini, yöresel lezzetlerini ve yöneticileri ekrana getiren programda kadınların başarı hikayelerinede de ayrıca yer veriliyor.


Geçtiğimz günlerde Bursa Mudanya ve Trilye’de yeni bölüm çekimleri yapan ekip ,gazetemize özel bir de açıklama yaptı. Yapımcı ve yönetmen Mesut Solak ‘biz Gezdik Gördük programını çekerken farklı bakış açılarını kullanmak istiyoruz. Çok bilinen yerlerin dışında az duyulmuş ama izlendikten sonrada ‘Biz bunu daha önce görmemiştik dedirtecek detayları çekmeye çalışıyoruz. Bu tabii ki daha yorucu ama daha keyifli’’ dedi. Türkiye’nin ilk ve tek kadın kanalı WOMAN TV’ye ve sevgili Genel Yayın Yönetmeni Okay Karacan’a ayrıca verdikleri destekten dolayı teşekkür etmek istiyorum.
Başarılı ve deneyimli sunucu İlksen Efe’ise şu sıralar çok yoğun çalışıyoruz, inanıyoruz ki bu emeklerimiz izleyenlere iyi bir program olarak yansıyacak. Ekip olarak buna inanmış durumdayız.
Yakında yayına girecek olan Gezdik Gördük kaçırılmaması gereken bir program.

Galeri
📆 18 Mayıs 2022 Çarşamba 02:09   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir