MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Gönül Elleri İlmek İlmek İşliyor “
“Gönül Elleri İlmek İlmek İşliyor “

“Gönül Elleri Çarşısı, 4 Bin 300 Kadın Gönüllüsü İle İyilik Dağıtıyor”
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 4 bin 300 kadın kent gönüllüsü yaptığı çalışmalar ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara iyilik dağıtmaya devam ediyor.
Tuzla Beleidye Başaknı Dr.Şadi Yazıcı’ın kıymetli eşi Dr .Fatma Yazıcı bu özel kurumu yakından takip eden ve kadınların sosyal ve ekonomik hayata kazandırılmaları anlamında büyük katkı sağlıyor .

Bugün bu özel Çarşıyı ziyaret ettik .
“DR.FATMA YAZICI KARŞILADI”
Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı öncülüğünde başlatılan Gönül Elleri çarşısı ,Dr.Fatma Yazıcı’nın gönüllü olarak desteği gönül elleri çarşısını dahada büyük bir aile yaptı ve bu aile gün geçtikçe büyümeye devam ediyor..
Bizleri Dr.Fatma Yazıcı,Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi, İBB Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek ,karşıladı Gönül Elleri çarşısını tek tek gezdirdi .Gördükki gönüllü kadınlarla ilmek ilmek işlemişler bu özel Kurumu .


“BÜTÜN DETAY DÜŞÜNÜLMÜŞ “
Çarşıda yok yok giyisiden, ayakkabıya ,çocuk giyimden yetişkin giyime,çeyiz ürünlerinden mobilya ,aksesuardan dokuma halıya kadar herşeyi bulabileceğiniz gönüle dokunan dev bir mağaza .Gönüllü çalışanlarla özenle hazırlanmış ve tüm detay düşünülmüş gönül elleri çarşısında.İhtiyaç sahiplerini ayırmadan ulaştırılıyor ürünler .
“FATMA YAZICI ,BURADA SİYASET YOK “
Kurumu gezdik ve Fatma Yazıcı ile bol bol sohbet etme fırsatı bulduk. Dr.Fatma Yazıcı,şu ifadelere yer verdi,gönüllük esası ile hereket ediyoruz. Burada siyaset yok siyaset üstü görüyoruz ve ona göre davranıyoruz.Başka partilere oy verebilir vatandaş bizim için önemli olan ihtiyaç sahibi olmasıdır,Gönül elleri çarşısından hiçbir ihtiyaç sahibi eli boş dönmeyecek amacımız bu ifadesini kullandı..Yazıcı,kadınlarımızı dışarı çıkmaları sosyalleşmeleri için elimizden geleni yaptık .300 kadın şu anda Gönül ellerinin bir ferdi biz büyük bir aileyiz .İhtiyacı olana el uzatmak bizim için mutluluk verici. Başkanımız Şadi Yazıcı’nın öncülüğünde halkımıza hizmet etmek bizim görevimiz dedi ..


“KADINLAR KENDİLERİ ÜRETİYOR”
Çarşıda kurulan atölyelerde kadınlar hem üretiyor hemde ürettikleri ürünler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor..
“İKİNCİ ZİYARET TUZLA BELEDİYESİ KADIN EMEĞİ ÇARŞINA OLDU “

İkinci ziyaretimiz ,Tuzla Belediyesi Kadın El Emeği çarşısı ve Kefe Mis’e oldu.

Ziyarette bizleri Tuzla Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Pınar Ertem karşıladı .Ertem,Kadınların el emeği ürünleri burada satışa çıkararak ekonomilerine katkı sağladıklarını belirtti .Pınar Ertem ,burada el emeği olmayan hiçbir ürün yok kadınların kendileri ürettikleri ürünler var ifadesini kullandı..Kadın el emeği çarşısı yanında bulunan sokağa kadınların tezgah açtıkalrını ve orada vatandaşların hizmetinde satış yaptıklarını sözlerine ekledi.Gönüllülük esasına dayanarak hizmet verdiklerini dile getiren Pınar Ertem,çarşımıza herkesi bekleriz dedi ..


“TEŞEKKÜRLER ARZU ÖĞÜT ŞİMŞEK “
Kartal Belediyesi Meclisi Üyesi, İBB Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek , Ziyaretlerimizde yanımızda oldu .Öğüt,Tüm ilçe belediyelerimize örnek gösterilmesi gereken bir çarşı Gönül elleri çarşısı ve Tuzla Belediyesi Kadın El Emeği çarşısı.Önce kadınlarımız güçlü olmalıki ülke olarak güçlü olalım. Ev hanımı olan kadınlarımız özellikle ekonomik gücü olmayan kadınlarımız için böyle güzel Kurumlar biçilmiş kaftan. Kadınlarımız kendi ürettikleri ürünleri satarak ekonomilerine katkı sağlıyorlar .Daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaşmak ise mutluluk verici dedi ..Bizlere eşlik eden veTuzla’da bizleri ağırlayan Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi, İBB Meclis Üyesi Arzu Öğüt Şimşek’e çok teşekkür ediyoruz.

NURAY YILMAZ

Galeri
📆 31 Mart 2022 Perşembe 23:24   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir