MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Hümeyra’nın acı günü
Hümeyra’nın acı günü

Türk besteci, oyuncu ve şarkıcı Hümeyra’nın oğlu Sadık Bigat hayatını kaybetti. Kendisinden iki gündür haber alınamayan Sadık Bigat’ın evinin kapısı açıldı ve cansız bedeniyle karşılaşıldı. Peki, Hümeyra’nın oğlu Sadık Bigat kimdir? Neden öldü ve kaç yaşındaydı?

Ünlü sanatçı Hümeyra’nın 47 yaşındaki oğlu Sadık Bigat’tan 2 gündür haber alınamıyordu. Oğlundan haber alamayan Hümeyra, Sadık Bigat’ın evinin kapısını açtırdı ve cansız bedeniyle karşılaştı. Sadık Bigat’ın cenaze namazı yarın kılınacak.
SADIK BİGAT NEDEN ÖLDÜ?

Hümeyra’nın oğlu Sadık Bigat’ın neden öldüğüne dair henüz bir bilgi paylaşılmadı. Konuyla ilgili en güncel gelişmeler için haberimizi takip edebilirsiniz.

SADIK BİGAT KİMDİR?

Sadık Bigat’ın kim olduğuna yönelik çok fazla bilgi olmamakla birlikte 2003 yılında bir kazaya daha karıştığı belirtildi. Hümeyra’nın evliliği oldu. Biri dışında hepsiyle dost kaldı. En uzunu 11 Mart 1973’te doğurduğu oğlu Sadık’ın babası Mithat Bigat ile olandı, yedi yıl sürdü. Sonuncusu ise 1999’da Amerikalı caz piyanisti Jimmy Cicero ile…

O dönem ki habere göre; Mecidiyeköy’de meydana gelen trafik kazasında, aralarında sanatçı Hümeyra’nın oğlunun da olduğu 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre kaza önceki gece saat 00.30 sıralarında Mecidiyeköy Metro İstasyonu girişinde meydana geldi.

📆 11 Ağustos 2020 Salı 22:09   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir