MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Kartal Karadeniz Dernekleri Platformu ,İYİ’leri Ağırladı”
“Kartal Karadeniz Dernekleri Platformu ,İYİ’leri Ağırladı”

Kartal Karadeniz Dernekleri Platformu,İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nu ağırladı…

Akçaabat Işıklar Kültür ve Spor Kulübü Derneğinin ev sahipliğini yaptığı toplantıda İYİ’ler biraraya geldi ..Toplantıda söz alan İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu,gara şehitlerini anarak sözlerine başladı.

Ağıralioğlu,Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz .Yaklaşık 1 yıldır covid-19 virüsüyle mücadele ediyoruz ,tüm vatandaşlarımızı etkiledi bu durum hala devam ediyor ,tabiki herşeyin başı sağlık ,sağlığımız yerinde olduğu sürece tüm engelleri aşarız ve mücadele ederiz.

İYİ Parti olarak Genel Başkanımız Meral Akşener,kapı kapı gezerek vatandaşlara ulaşmaya ve sorunlarını dinlemeye çalışıyor .Halkımızın sesi oluyor.Bu zor günleri atlatacağız ve güzel günlere kavuşacağız inşallah .Kartal Karadeniz Dernekler Platformu ve Dernek Başkanlarına teşekkür ediyorum.Sivil Toplum Kuruluşları bizler için önemli ,sizlerin düşünceleriniz değerli bizler sizlerin tüm düşüncelerinizi ve fikirlerinizi dinlemeye geldik.Misafirperverliğiniz için tekrar teşekkür ediyorum dedi..

“FUAT ONBAŞILI SİZLER KARTAL’IN DEĞERİSİNİZ “

Toplantıya Yavuz Ağıralioğlu’na eşlik eden İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı,şu ifadelere yer verdi, Sayın Vekilimiz Yavuz Ağıralioğlu’na hoşgeldiniz diyorum ,Kartal Karadeniz Dernekleri Platformuna ve Dernek Başkanlarına teşekkür ediyorum katılımınız bizler için kıymetli .Kartal İYİ Parti olarak esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor Kartal’ın esnafı ,halkı nasıl bizler için önemli ise Sivil Toplum Kuruluşlarıda o kadar önemli .Bugün bu toplantıya ev sahipliği yapan Akçaabat Işıklar Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Orhan Maraba’ya teşekkür ederim. Kartal’ın menfaatleri doğrultusunda sizlerle hem fikiralışverişi yapmak hemde bizlerin göremediği eksikleri tamamlama noktasında sizlerin düşüncelerinizi almak birlikte aynı noktada buluşmak amacımız .Bu anlamda bizleri kabul ettiğiniz için tekrar teşekkür ediyoruz ifadesini kullandı…

Toplantıya,İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, Kartal İYİ Parti Teşkilat Başkanı Mahmut Kumbar, İYİ Parti Kartal Belediyesi Gurup Başkan Vekili Mukadder Gürcan, İYİ Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Av.İbrahim Yıldırım Ateş,İYİ Parti Kartal İlçe Başkan yardımcılarından Orhan Maraba, Yunus Gürcan ,Sinan Nural katıldı.

“KARTAL KARADENİZ DERNEKLERİ BAŞKANLARI TAM KADRO KATILDI”

Kartal Karadeniz Dernekleri Platformu dernek Başkanlarının biraraya geldiği ,İYİ’lerin misafir olduğu toplantıya;

Kurfalı Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı, Olgun Lermi
Soğanlık ve çev. Karadeniz’de Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı , Hasan Uçar
Kartal Trabzonlular Derneği Başkanı ,Zeki İsmailoğlu ,Samsunlular derneği kültür ve Yardımlaşma Derneği =Başkanı ,Ahmet Güven
Giresunlular kültür yardımlaşma derneği Başkanı ,Cengiz Demirkaya ,Trabzon ve çaykaralılar Kül. Yar. Derneği Başkanı Adem Yıldız,Trabzon Şalpazarı Fidanbaşı köyü kültür Yar. Ve Kalkındırma Derneği Başkanı Salih Kanbut,Trabzon Düzköy Taşocağı Köyü Derneği Başkanı ,Mustafa Arslan,Kartal Samsunlular Derneği Başkanı ,Kenan Yılmaz Trabzon Beşikdüzü ismis yöresi Derneği Başkanı Muharrem Sağlam ,Akçaabat Işıklar kültür sanat ve Spor Kültür Derneği Başkanı Orhan merhaba
Trabzon Arsin Yolüstü ve Örnek Köyü Kültür Dayanışma Derneği Başkanı, Mehmet Tiryaki Akçaabatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Berber katıldı.

Galeri
📆 18 Şubat 2021 Perşembe 19:10   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir