MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Karadeniz’de saat 20.38’de deprem meydana geldi.
Karadeniz’de saat 20.38’de deprem meydana geldi.

Depremin büyüklüğü için kurumlardan farklı açıklamalar geldi. Kandilli Rasathanesi 4.5, AFAD 4.4 ve Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC) 4.8 olarak duyurdu.

KOCA: HİSSEDİLEN EN KÜÇÜK DEPREM BİLE BÜYÜK BİR ENDİŞE

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depreme ilişkin yaptığı paylaşımda “Saat 20.38’de, Zonguldak Ereğli’de 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şu an itibariyle, gerek kurduğumuz iletişimde, gerek sahadaki çalışmamızda üzücü bir sonuca rastlanmadı. Hissedilen en küçük deprem bile büyük bir endişe. Hepimize geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL VALİSİ: OLUMSUZ DURUM YOKhttps://b6424e5759238af6403347a6d6ab0986.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Depremle ilgili İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Yerlikaya, “Karadeniz Zonguldak Ereğli merkezli AFAD verilerine göre 4.4 büyüklüğünde meydana gelen deprem İstanbul’umuzda da hissedildi. İlimizde ve ilçelerimizde herhangi bir olumsuz durum yoktur. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun” dedi.

BARTIN VALİLİĞİ: KONU TİTİZLİKLE TAKİP EDİLİYOR

Depremin ardından Bartın Valiliği’nden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklama, “Karadeniz Ereğli açıklarında meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 4.4 büyüklüğündeki deprem sonucunda birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuz durum yoktur. Konu titizlikle takip edilmektedir. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun” ifadeleri kullanıldı.

📆 11 Nisan 2022 Pazartesi 22:54   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir