MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » KARTAL YENİ STADINA KAVUŞTU
KARTAL YENİ STADINA KAVUŞTU

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in seçim projeleri arasında Kartal stadı da yer alıyordu. İstanbul büyükşehir Belediyesi ile Kartal Belediyesi işbirliğinde 7 ay önce başlatılan Kartal Yakacık stadı, bugün İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in katılımı ile hizmete açıldı.

Kartallı sporcu ve vatandaşların coşkuyla karşıladıkları açılış töreni büyük sevince neden oldu. Açılış töreninde İstanbul büyükşehir Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu ve Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel birer konuşma yaparak yeni stadın Kartalımıza Hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kartalın merkez mahallesi Çavuşoğlu’nda bulunan Kartalspor stadının yıkılması sonucu yeni stat yeri için çalışmalar başlatılmış, sonuç olarak Yakacık bölgesinde bulunan bir alana karar verilmişti.

7 ay önce anılan bölgede yapılan çalışmalar sonucu nihayet Kartallar yeni statlarına kavuştu. Kartalspor ve Kartal’da bulunan amatör spor Kulüpleri’nin çalışmaları için önemli bir fırsat yaratıldı.

Geçen süreç içinde Kartal Bulvarspor stadı Kartal’da bulunan spor kulüplerinin etkinliklerini ev sahipliği yapıyordu. Bundan böyle Kartal Yakacık stadı önemli bir spor merkezi olarak hizmet verecektir.

Kartalspor, Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Spor Kulübü ve Kartal’da bulunan amatör spor kulüpleri federasyonu ciddi bir şekilde müsabakalarını yeni statta sürdüreceklerdir. Kartalımıza hayırlı olsun.

📆 02 Haziran 2023 Cuma 19:19   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir