MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Kaymakam Abdullah Demir’den ANKA’ya Ziyaret..
Kaymakam Abdullah Demir’den ANKA’ya Ziyaret..

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, deprem felaketi nedeniyle bölgeye gidip gelen ANKA – Arama kurtarma ve Yardımlaşma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

ANKA’nın Kartal Soğanlıktaki merkezine gelen Kaymakam Abdullah Demir, dernek başkanı Adnan Sancak ve gönüllülerle bir süre sohbet etti. Enkaz altından onlarca insanı kurtaran ANKA’nın gösterdiği büyük özveriden dolayı kendilerine teşekkür eden Kaymakam demir, böylesi büyük felaketlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. Kaymakam Demir ayrıca ANKA gibi bölgeye gidip çalışma gerçekleştiren kuruluşların tecrübelerinden vatandaşlar olarak yararlanılması gerektiğinde altını çizdi.

Kaymakam Abdullah demir yaptığı açıklamada; “ANKA bölgemizde tanıdığımız bir arama kurtarma kurumu. Ülkemizi derinden sarsan üst üste yaşanan iki büyük deprem sonrasında bölgeye en erken ulaşan ekiplerin başında yer aldılar. Kendilerinin çalışmalarını tamamlayıp döndüklerini öğrendikten sonra ziyaret etmek istedim. Burada yapacağımız arama kurtarma faaliyetlerinde kendilerinden alacağımız dersler var. O bölgede kazandıkları tecrübeleri de vereceğimiz eğitimlerde kullanabileceğimizi düşünüyoruz. Biz bölgeden gelen ihtiyaçlara göre ilk günden itibaren çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Daha sonraki süreçte bölgeden gelen misafirlerimiz bulunmakta. Onlarında kimi ihtiyaçları var. Misafirlerimiz olan depremzedeler içinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Galeri
📆 18 Şubat 2023 Cumartesi 18:27   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir