MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Kebap Anlayışı “Karadağ Kebap”ile yeniden şekilleniyor “
“Kebap Anlayışı “Karadağ Kebap”ile yeniden şekilleniyor “

Kartal Cumhuriyet mahallesinde kebabın yeni adresi Karadağ Kebabı yerinde gördük.

Kurfalı Karadenizliler Dernek Başkanı Olgun Lermi ve kardeşi Muharrem Lermi’nin birlikte işlettikleri Karadağ Kebap lezzetin yeni adresi olarak kendini kanıtlamış gözüküyor.

Yakacık Adnan kahveci caddesi üzerinde “KARADAĞ KEBAP”Uygun fiyata lezzetli kebap ve Pide ,lahmacun çeşitleri ile zengin bir menüye sahip .Karadağ kebapın özel yemeği haşlamanın lezzeti iddialı bir menü olarak mekanın en bilindik menüsü olarak karşımıza çıkıyor. Mekan, zengin menüsünün yanı sıra birbirinden farklı lezzetleriyle de büyük beğeni topluyor.

Geleneksel anlayışına bağlı kalınarak ,kendine has yorum ve yenilikler ekleyerek sunulan lezzetlerinin yanı sıra “Karadağ Kebap”,rahat konforlu ve şık dekarasyonuyla da göz dolduruyor.

Karadağ kebabın sahibi ,Kurfalı Karadenizliler dernek başkanı Olgun Lermi ile bu güzel mekanla ilgili sohbet gerçekleştirdik. Lermi ,Sivil toplum kuruluşu başkanı olmasının yanısıra Kartal’da sevilen ve tanınan bir iş adamı kimliğine sahip.Karadağ Kebabın ismini Karadenizin meşur yaylası olan Karadağ yaylasının isminden esinlenerek koyduklarını ,pandemi nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını ifade etti.Lermi sözlerine devam etti.Açılış yapmayı düşünüyorduk pandemi nedeniyle erteledik.Karadağ Kebap’ta sadece Kebap değil yine bizim lezzet olarak iddialı olduğumuz haşlamamız yer almakta .Pandemi nedeniyle işlerimiz düştü ,henüz yeni yeni hareketlenme oldu ,ama biz hijyen ve temizliğe çok dikkat ederek müşterilerimize en doğru hizmeti vermeye devam ediyoruz ifadelerine yer verdi. Olgun Lermi iş hayatındaki başarısını Başkanı olduğu Kurfalı Karadenizliler dernek Başkanlığı görevindede sürdürüyor.800 üyesi olan Kurfalı Karadenizliler Derneği pandemi nedeniyle birçok dernek gibi aktivitelerini erteledi.Olgun Lemi,Dernek olarak sosyal sorumluluk projelerine herzaman önem verdiklerini ve Ülkeyi etkisi altına alan covid-19 korona virüsü salgınının tamamen yok olduğu günden itibaren çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceğinin altını çizdi.

Olgun Ler mi ile Karadağ Kebap ile ilgili sohbetimizi burada noktalayarak sizlere menüyle ilgili bilgiler vermek istiyoruz.

“MENÜDE YOK YOK”

Karadağ kebabın zengin menüsünde adeta yok yok. Zengin bir menüye sahip olan mekanda, lezzetiyle ün salmış özel Haşlama,kebap çeşitleri ,pide ve lahmacun çeşitleri, yumurtalı pide ,bir birinden lezzetli ev yemekleri ve tatlı çeşitleri menünün diğer zenginlikleri arasında yer alıyor.Kebap salonu paket servisi olarakta müşterilerine hizmet veriyor .
Karadağ kebap’a uğramadan geçmeyin diyor ,Olgun Lermi’ye bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz.

ALO PAKET: 0216 452 22 40 – 0533 817 11 34

HABER FOTO :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 17 Ağustos 2020 Pazartesi 21:32   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir