MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, maltepe, Manşet, Toplum » Maltepeli miniklerden büyüklerine ziyaret
Maltepeli miniklerden büyüklerine ziyaret

Maltepe Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören çocuklar, “18- 24 Mart Yaşlılar Haftası” nedeniyle Altın Yıllar Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nce düzenlenen etkinlikte Altın Yıllar Yaşam Merkez katılımcıları, çocukların ziyaretini sevinçle karşıladı. Çocuklar “Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. İyi ki varsınız.” şeklinde yazdıkları sevgi dolu mektuplarını ve çizdikleri resimlerini büyüklerine verdi. Çocuk şarkılarından oluşan mini bir konser veren çocukları merkez katılımcıları keyifle dinledi. Minikler merkez bünyesindeki atölyeleri gezerek büyükleriyle resim çizip satranç oynadı.

YAŞ ALMANIN PSİKOLOJİK ETKİLERİNİ ANLATTI

Etkinlikler kapsamında Klinik Psikolog Buse Yılmaz, Altın Yıllar Yaşam Merkezi üyelerine “Yaş Almanın Psikolojik Etkileri” konulu seminer verdi. Seminerde ileri yaş döneminde karşılaşılabilecek psikolojik problemlere değinen Yılmaz, yaşamın her döneminin çok değerli olduğuna dikkat çekerek, yaş almış bireylerin kaliteli zaman geçirebilmesi adına Altın Yıllar Yaşam Merkezi’nin önemini vurguladı. 

📆 25 Mart 2024 Pazartesi 12:02   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir