MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet, Toplum » OHAL AÇIKLAMALARI YAPANLAR AKIL SAĞLIĞINI KONTROL ETTİRMELİDİR
OHAL AÇIKLAMALARI YAPANLAR AKIL SAĞLIĞINI KONTROL ETTİRMELİDİR

Prf Dr İzzet ÖZGENÇ ‘’ Türk Lirasının yabancı para birimleri karşısında süregelen değer kaybı ağır ekonomik bunalım sonucunun ortaya çıkacağı sürecinin başladığı ve ekonomik bunalım sebebi ile Olağan Üstü Hal ilanına toplum olarak hazırlıklı olmalıyız’’ paylaşımından sonra bir paylaşımında da ‘’ açıklamalarım her hangi bir kurumla bağlantılı değil ‘’ şeklinde açıklama yaptı.

          Bugün Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali KARNAP bu sözler sonrasında Prf Dr İzzet ÖZGENÇ’in açıklamalarına çok sert bir dille eleştirdi. 

          Genel Başkan KARNAP ‘’ Öncelikle zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerden bu tarz toplumu farklı yönlendiren açıklamaları isminin önünde Prf ve Dr unvanları bulunan bu kişisinin paylaşımlarını şaşkınlık ve akıl tutulması olarak nitelendiriyorum. Ekonomik kriz ve virüs belası ile adeta savaş içinde olan halkımızın her ne kadar isminin önünde ünvanları da olsa bence okula başlamamış bir küçük çocuğun bile söylemeyeceği sözleri sarf eden bu zatı muhteremi ciddiye almamalarını rica ediyorum. 

Buradan açık dillilikle belirtiyorum Ohal ve Ohali uygulamaya kalkmak Türkiye Cumhuriyeti’nin ifalası olur. Şahsım ve partim her koşulda ve sebebi her ne olursa olsun Ohallere karşıyız. Bu tarz açıklama ve paylaşım yapanlarında acilen akıl sağlığını kontrol ettirmelerini acilen tavsiye ediyorum. ‘’ dedi. 

📆 14 Aralık 2021 Salı 20:33   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir