MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Osman Nuri Kabaktepe,Kartal’da Temaslarda Bulundu “
“Osman Nuri Kabaktepe,Kartal’da Temaslarda Bulundu “

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kartal’da bir dizi temaslarda bulundu.İlk olarak Kartal Orhantepe Mahallesi Kentsel dönüşüm alanını ve Orhantepede yıkılan Yeşilyurt binası yerine yapılan konutları inceledi .Osman Nuri Kabaktepe, yoldan geçen vatandaşlarla bire-bir sohbetler etti .Kabaktepe ,Kentsel dönüşüm alanında çalışan işçilere kolaylıklar dileyerek bir süre sohbet etti .Orhantepe Ziyaretleri evlerini Kentsel dönüşüme veren mahalle sakinleriyle bir araya gelen İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sorun ve sıkıntıları dinledi ..Orhantepe ziyaretleri çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

“MÜJDESİ VERİLEN MİLLET BAHÇESİ ZİYARETİ “

Ziyaretlerinin ikinci ziyaret durağı,Çevre şehircilik bakanı Murat Kurum’un müjdelediği Millet bahçesi yapılması planlanan Taşocakları oldu .

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Kartal’da
Hizmet ve Eser Üretmeye Devam Ediyoruz

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kapaktepe, saha çalışmaları kapmasında Kartal’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kapaktepe’nin Kartal ziyaretine, İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal Belediyesi AK Partili Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları eşlik etti.

Kabaktepe ilk olarak Orhantepe Mahallesi’nde ki kentsel dönüşüm alanlarını gezdi. Buradaki inşaatlar hakkında bilgi alan Kapaktepe, Kentsel Dönüşüm Ofisini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. İl Başkanı Kabaktepe daha sonra, Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından Millet Bahçesi yapılması planlan Taşocağı’nı ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Kabaktepe, Millet Bahçesi’nin yapılmasının ardından Kartal’ın önemli bir merkez haline geleceğini vurguladı.

Kabaktepe yaptığı açıklamada; “Kentsel dönüşüm projesini ziyaret ederek buraya geldik. AK Parti olarak eser ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. Şu an içerisinde bulunduğumuz Taşocağı ve ilgili olarak Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı bir proje bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde de bu proje hızda yapılarak, Kartal’a ve İstanbul’umuza önemli bir eser daha kazandırmış olacağız. Ayrıca kentsel dönüşüm kapsamında Kartalımızda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı birçok çalışma bulunmaktadır. Şehirlerimiz için ne gerekiyorsa bakanlıklarımız, AK Partili belediyelerimiz, elinden gelen eforun daha fazlasını harcamaya çalışmaktadır. Bu içinde Bulunduğumuz alanda yine Kartal’a nefes aldıracak bir millet bahçesine dönüştürülecek. İstanbul hak ettiği hizmete kavuşmuş olacaktır. Millet bahçeleri İlk başlarda bazı çeriler tarafından tam olarak algılanamadı. Siz bir yaşam alanı inşa ediyorsunuz. Yaşam alanı sadece insan için değil. Dünyayı paylaştığımız tüm canlı türleri ile beraber bir yaşam alanı yapıyorsunuz. Burası da Kartallı vatandaşlarımızın bulaşabileceği, güzel bir alan olacak. İnşallah açılışında yine sizlerle beraber yapmış olacağız” dedi.

Kartal’ın İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri olduğunu vurgulayan Kabaktepe; “Bakanlıklar aracılığıyla Kartalımıza en güzel hizmetleri sunmaya gayret gösteriyoruz. Belediyelerin A yada B partisinden olmasını gözetmeksizin Kartal’a gerekli hizmeti bakanlıklarımız aracılığıyla götürüyoruz. Kartallı vatandaşlarımız önce 2023 sonrasında 2024 seçimlerinde yine hizmet belediyeciliğine kavuşacaktır” ifadelerini kullandı.

Kabaktepe, daha sonra Soğanlık’a geçerek Sefa Cami’nde vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Soğanlık Merkez Mezarlığı’nda bulunan Kartal Belediyesi eski başkanı Arif Dağlar’ın mezarını ziyaret etti. Mezarlık ziyaretinin ardından Aydos Orman Yolu’na geçen Kabaktepe ve AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek burada açıklamalarda bulundular.

Aydos orman Yolu’nda ilk açıklamayı AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek yaptı. Taşyürek yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bulunduğumuz nokta Kartal ve Pendik’i birbirine bağlayan bir nokta. Pendik Belediyesi’ne ait olan yol, çok kısa bir süre içerisinde, kendi bütçesi ile tamamlandı. Vatandaşlarımız Pendik Belediyesi’ne ait olan iki gidiş iki geliş duble yoldan gelirken, belediye başkanımıza teşekkür ediyor. Kartal Belediyesi sınırları içerisinde bulunan yola girildiğinde ise bir gidiş bir geliş olmak üzere yol daralmaktadır. Sürekli trafik sıkışıklığı yaşanmaktadır. Biz Pendik Belediyesi yol çalışmasını tamamladıktan sonra gerek sosyal medya hesaplarımızdan, gerekse basın yayın aracılığıyla Kartal Belediyesi’ne defalarca çağrıda bulunduk. Gerekirse İBB’nin imkanlarından da yararlanarak bu yolun bir an önce yapılması istedik.

Hatta çok kıymetli vekilimiz Erol Kaya, burada kamulaştırma ile ilgili yaşanabilecek sıkıntılar konusunda gerekli desteği verebileceklerini de ifade etmişti. Ama maalesef Kartal Belediyesi’nden bir hareket görmedik ve göreceğinize düşünmüyoruz, Şunu ifade etmek isterim ki maalesef Kartal halkı 2009 seçimlerinden sonra olmayan CHP belediyecilik duvarına toslamıştır. 13 yıllık süre içerisinde maalesef Kartal halkına herhangi bir eser bırakılmamıştır. Buraya gelmeden önce Hürriyet Mahallesi’nde incelemelerde bulunduk. Bildiğiniz üzere Kartal’da 4 adet yaşam kalitesi yükseltme merkezi var. Bunların hepsi rahmetli başkanımız Arif Dağlar zamanında yapılmış eserlerdir. 2009 tarihinden itibaren maalesef Kartal’da CHP’nin bir dikili ağacı yok. CHP’li belediyelerin hizmet belediyeciliği ne geçtiği zaman vatandaşlarımızın gerekli hizmeti alacağınızı bilmenizi isterim.


 
Taşyürek’in ardından konuşan İl Başkanı Osman Nuri Kabaktape ise; “Bugün teşkilatımızla birlikte Kartal’da bir dizi temaslarda bulunduk. Bakanlığımızın Kartal’da yaptığı çalışmaları yerinde inceleyip gerekli bilgileri almak istedik. Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde görmek için buraya geldik. Sıkıntılarını dertlerini dinleyip çözüm üretmek istedik. Bu temaslarımız neticesinde ise gerekli kurumlarla ilgili görüşmeleri yapacağız. Biz manidar olsun diye bu noktayı seçtik. 2 siyasal anlayışın farklılığının görsel olarak da burada görülmesini istedik. Bir tarafta 45 gün gibi kısa bir sürede tamamlanan bir hizmet var. Diğer tarafın hali ise ortada. Bizim derdimiz İstanbul’da vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek” ifadelerini kullandı.

Kaynak :Haber Kartal

Galeri
📆 17 Mayıs 2022 Salı 22:16   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir