MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “YENİ BİR SON DEĞİL YENİ BAŞLANGIÇLARA DOĞRU”
“YENİ BİR SON DEĞİL YENİ BAŞLANGIÇLARA DOĞRU”

Gözlerimiz artık yeni şeyler, yenilikler , iyilikler ile dolu yeni bir yıl görmek ister. Birbirimize kalpten bağlı olduğunuz kalpten inandığımız yenilikleri ve umutları görmek isteriz.

Eskiden yani geçen yıldaki gibi değilde bambaşka bir mutluluğa koşmak isteriz .Geçen yılı üzüntülerimizle ,sevinçlerimizle geride bırakıp ,sanki yeniden dünyaya gelmiş gibi tüm sıkıntılarımız yeni yılda geçecek gibi hayatın bizlere sunduğu tüm sürprizlere hazırlıklı oluruz. 2020 yılı geride bırakıyoruz ,İnsanlık adına zor bir yıl geçirdik ,acılarımızı ve kederimizi ve sevinçlerimizi 2020 yılının son gecesinde bırakalım.2021 yılına merhaba derken bir yanımız kırıkta olsa ,sevdiklerimizi göremeden yanlarında olamadan ,onlara dokunamadan geçirsekte unutmayalım,ve hayatta olduklarını ..
Elbet geçecek bugünler yeniden sarılacağız sevdiklerimize ,dostlarımıza asla bu Ümidimizi yitirmeyeceğiz.Yeni bir son değil herzaman yeni başlangıçlara doğru yol alacağız .

Belki çoğumuzun aklına kalabalık sofralarda ailemizle kutladığımız ,arkadaşlarımızla dışarıda keyifle geçirdiğimiz ve yeni yılı sevdiklerimizle karşıladığımız yılbaşı akşamları gelecek.Belki bu yıl akşamı farklı geçireceğiz, örneğin ben her yılbaşı akşamı yılın nasıl geçtiğini bir resim çekerek anlatırdım,ailemle birlikte kalabalık sofralarda Türküler eşliğinde yeni yılı karşılardım.Belkide birçoğunuz gibi.Çünkü bu benim için bambaşka bir şeydir aile ile çekilen bir kare resimde , mutluluklarımızı, vetüm duygularımızı anlatır bizlere .Hepbirlikte bu yıl sevdiklerimiz yanımızdaymış gibi ,onlarla olmanın mutluluğunu yaşayalım onlar hep bizlerle olsun ..Yeni yılı umutlu ve mutlu karşılayalım.

Kimine göre değişme noktasıdır yeni yıl en kötü duygularımızın yerini en iyi duygularimizi alma noktasıdır yeni yıl bambaşkadır yeni yılda eğer bir inanç varsa gülüşümüzde , bakışımızda, kalbimizde inanç ile çok güzel olucaktır yeterki isteyelim ve inanalım.

Yeni yılda umutların gerçek, gerçek mutlulukların sonsuz olması dileklerimle Yeni yılınızı tebrik eder sağlık ve mutluluklar dilerim..
Saygılarımla.

📆 26 Aralık 2020 Cumartesi 19:02   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir